2024 Zhengzhou Double World Championship Test Competition | "Mengwa" Small Reporter Interview Notes

Den 20 april startade 2024 National Modern Five Championship Zhengzhou Station och 2024 Modern Five World Championship Test Competition den andra tävlingen i Zhengzhou Sports School.På morgonen samma dag dök upp tre ”speciella” siffror på tävlingsscenen -tre ”speciellt inbjudna små reportrar” av evenemangets organisationskommitté.De gick in i fältet för intervjuer, medan de beundrade charmen med moderna fem sporter och uppfattade andan av envist hårt arbete.
De tre ”Mengwa” små reportrar var Lu Yizheng från Xinghua Primary School, Erqi District, Zhengzhou City, Yang Yalang från Zhengdong New District Jiyuan Road School och Yang Yushan från Zhengzhou Jinjiang Primary School.Under ledning av personalen mötte de det första intervjuobjektet, Li Jianchun, teknisk representant för denna tävling.I utbytet med den vänliga och vänliga Mr. Li, slappnade de tre ”Mengwa” -reporterna gradvis in i staten från återhållsamheten och blygheten i början.”Vad är förberedelserna för att utöva de moderna fem sporterna?”
”Hej bror, jag övar också att simma nu. Hur tränar du vanligtvis?”
”Det viktigaste för träning är uthållighet. God fysisk kondition är mycket viktigt. För det andra är psykologisk tolerans också kritisk. Jag hoppas att du kan få bra resultat i simningstävlingen.” Det finns en plats att få en plats, och de fasta ögonen visar också den obehagliga andan inom sport.
Under intervjuaktiviteten för ”Mengwa” små reportrar var de unga reportrar i ”frontlinjen” i tävlingen för att intervjua och kommunicera domare, idrottare och arrangörer av organisationskommittén och fick vidare veta om ursprunget och utvecklingen av Modern Five Kampanjer.Efter intervjun utfärdade personalen i Event Organizing Committee ett ”Bästa lilla journalist” -certifikat till de unga reportrar som jag önskar att barnen ska bli framgångsrika medan de är oförglömliga.
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author