PricewaterhouseCoopers China och Cambridge University i Storbritannien för att gemensamt bygga en affärsupplysningskurs för att hjälpa framtida företagsledare odling

PWA Yongdao och Cambridge University Double Certificate Project Business Start Class startar registrering

I maj 2024 lanserade PWA Yongdao China och Cambridge University i Storbritannien en kommersiell startklass för dubbla certifikatprojekt som står inför ungdomar i åldern 16-22.

PWA Yongdao You Plus är en världsledande professionell serviceinstitution i PWI, en plattform för innovationspraxis inom området för talangutbildning och utbildning.PriceWaterhouseCoopers Business Skills Training (Shanghai) Co., Ltd., som de första nationella helt utländska äganderätten för affärsförmåga i landet, har varit tusen inhemska och utländska utestående högskolekandidater, högskolestudenter och gymnasieelever som har inrättat affärer Universitet hemma och utomlands sedan dess etablering 2017. Bridge mellan arbetsplatsen.

Som en annan milstolpe inom talangträning har PricewaterhouseCoopers och Cambridge University gemensamt skapat onlinekurser med fokus på affärsteori och praktik.Projektet kombinerar PricewaterhouseCoopers praktiska erfarenhet inom affärsområdet med den akademiska utbildningen vid Cambridge University, vilket skapar en inlärningsplattform som täcker teorin och praktiken, integrerar myndighet och innovation för studenter.Genom den autonoma inlärningsmodellen online kommer studenter att fördjupa det färgglada läroplaninnehållet och affärsfall för att lägga en solid grund för framtida akademisk och karriärutveckling.

Det rapporteras att kursen samlar branschexperter inom PricewaterhouseCoopers och elitledare vid Cambridge University.PWC: s professionella mentorer är från olika områden som finans, konsultation, marknadsföring och hållbar utveckling -Edge kunskap och färdigheter.

Cambridge University är ett av världens bästa universitet som den rankas som nummer två i världsrankingen av QS 2024. Dess långa historia och utmärkta undervisningskvalitet ger projektet högre myndighet och inflytande.”I Cambridge”, i Cambridge, ”i Cambridge är vi engagerade i att skapa och överföra människors obegränsade potential i livet och karriären. I den nya resan, organisationen och entreprenörskapet kommer vi att ge eleverna en uppslukande skolupplevelse och högkvalitet Lärande plattform för att hjälpa sin karriärutveckling och samtidigt få en positiv inverkan och innovation till denna värld.

Cai Xiaoying, partner för den hållbara utvecklingen av PwC China ESG, sa: ”Puhua Yongdao har varit engagerad i att” lösa viktiga frågor och skapa sociala integritet ”företagets principer. Du är Plus är framtiden för PriceWaterhouseCoopers till framtiden, i talangutbildning och Talentutbildning och talangutbildning och innovation av olika gränser Inom utbildningspraxis, utbildning är också ett av våra svar för att lösa viktiga frågor.

Lanseringen av det dubbla certifikatprojektet för den kommersiella lanseringsklassen markerar det viktiga första steget i det djupgående samarbetet mellan PwC China och Cambridge University inom utbildningsområdet. Och leda eleverna utforska näringslivet och förbättra affärstänkande, innovationsmedvetenhet och ledarskap.Alla unga studenter som är intresserade av affärsområdet och utforska världen gå med i våra dubbla certifikatprojekt för affärslanseringsklass för att gemensamt starta en affärsresa med PricewaterhouseCoopers China och Cambridge University!

You May Also Like

More From Author