Backgammon Commercial Chain Co., Ltd.s tillkännagivande om omorganisationens framsteg och riskuppmaningar

Källa: Securities Daily

  Aktieförkortning:*St Byggnad Hög stock Code: 002251 Tillkännagivande nummer: 2024-033

  Alla medlemmar i företaget och styrelsen garanterar äkthet, noggrannhet och fullständighet av tillkännagivandet, och det finns inga falska poster, vilseledande uttalanden eller stora utelämnanden.

  Den 26 oktober 2023 beslutade Xiangtan City Intermediate People’s Court (nedan kallad ”Xiangtan Middle Court” eller ”Court”) att Long Brand Food Co., Ltd. ”) omorganisationsapplikation.Den 8 november 2023 fick företaget (2023) Xiang 03 Xiang 03 Break 16-1 ”beslutsbok” från Xiangtan Intermediate Court.För mer information, se ”tillkännagivandet om domstolens avgörande för att acceptera omorganisationen av företaget” (tillkännagivande nummer: 2023-089) och ”tillkännagivandet om domstolen för utsedda chefer och behärskning för att hantera sin egen egendom och affärsfrågor” (Tillkännagivande nummer: 2023- 096).Enligt de relevanta bestämmelserna i reglerna ”Shenzhen Stock Exchange Stock Listing” (nedan kallad ”listningsreglerna”) är tillkännagivandet av de relevanta frågorna i företagets omorganisation som följer.

  1. Framsteg omorganisation

  (1) Stoppa utförande, lindra bevarande, ta bort informationen från personen som avrättas av oärligheten och lyft begränsningarna på konsumentåtgärder

  Enligt ”företagets konkurslagstiftning i Kina” (nedan kallad ”företagets konkurslag”), efter att Folkdomstolen accepterar ansökan om konkurs, ska bevarandet för fastigheten till gäldenärens egendom sägas upp att sägas upp att sägas upp att säga upp folket att sägas upp till gäldenärens egendom. och implementeringsförfarandena ska avbrytas.Efter omorganisationen skickade Xiangtan mellanliggande People’s Court och chefen de relevanta brev till de relevanta domstolarna till de relevanta domstolarna. lag.Från och med den 12 april 2024 har relevanta domstolar tagit bort all information från den person som har blivit oärlig av Backgammon High -aktier och lyft frysta åtgärder för 136 bankkonton.Dessutom skickade chefen relevanta brev till 40 domstolar för att förhandla med relevanta domstolar för att säga upp begränsningarna för konsumentförbrukningsåtgärder för BBG och relaterade dotterbolag och dess juridiska representanter.

  (2) Fortsätt att främja rekryteringen av investerare

  För att smidigt främja företagets omorganisationsarbete, återställa och förbättra den kontinuerliga driften och lönsamheten för omorganiserade företag som BBC High -aktier och skydda och skydda rättigheterna för borgenärens rättvisa ersättning.

  Den 7 april 2024 rekryterade investerare den andra omgången av granskningsmöten som skulle hållas smidigt. Investeringsplan.Efter att ha granskat domarkommittén och bekräftelsen av chefen fastställs att Chengdu White Rabbit har din kulturella kommunikation Co., Ltd. (medlem av Ji Fu White Rabbit United), och China Foreign Economic and Trade Trust Co., Ltd. Valde branschinvesterarna.För mer information, se ”tillkännagivandet om att fastställa industriella investerare och risktips” (tillkännagivande nummer: 2024-031).Chefen har utfärdat ”bekräftelsebrevet” till det ovannämnda företaget, bekräftar identiteten på sin industriella investerare och organiserar företaget för att genomföra förhandlingar och undertecknande av de specifika villkoren i omorganisationsinvesteringsavtalet och sträva efter att underteckna omorganisationsinvesteringsavtalet Så snart som möjligt.

  Efter att ha fastställt det första partiet av industriella investerare fortsatte chefen och företaget att förhandla med finansiella investerare som hade betalat en insättning på investeringsvillkoren och bad dem att lämna in en fullständig omorganisationsplan efter uppdateringen. investerare så snart som möjligt.Förutom de ovannämnda branschinvesterarna, cheferna och företagen kommunicerar med andra potentiella industriella investerare samtidigt.Om dessa industriella investerare lämnade in investeringsplaner innan de lämnade in utkastet till omorganisationsplan, kommer chefen att organisera granskningen så snart som möjligt utan att påverka utkastet till omorganisationsplanen för att ytterligare komplettera fastställandet av industriella investerare.

  2. Riskprompt

  Enligt bestämmelserna i artikel 9.4.10 i noteringsreglerna, under perioden av aktierna i det noterade företagets aktietransaktioner, ska minst fem handelsdagar avslöjas minst fem handelsdagar som företagets aktie kan sägas upp kan avslutas kan avslutas .Företagets relevanta risker uppmanar följande igen: enligt följande:

  1. Domstolen har beslutat omorganisationen av företaget. 31 oktober 2023.Förutom att de omorganiseras har företaget inte andra avnotering av riskvarningsfrågor, och det innebär inte heller andra obligatoriska avnoteringssituationer efter att omorganisationen har slutförts kommer företaget till normala transaktioner.

  2. Enligt de relevanta bestämmelserna i ”företagets konkurslag” har företaget fortfarande risken att förklaras konkurs av domstolen för omorganisation.Om företaget förklaras konkurs, enligt artikel 9.4.17 i noteringsreglerna, kommer företagets aktier att möta risken för att säga upp notering.

  Företaget påminner investerare om att företagets utsedda informationsupplysning Media är China Securities Journal, Securities Times, Shanghai Securities News, Securities Daily och Giant Chao Information Network (Webbplats: http: //www.cninfo. Com.cn, all information om information om information Företaget är baserat på de utsedda medierna i ovan nämnda utsedda medier.

  Särskilt tillkännagivande.

  Bo -Step High Commercial Chain Co., Ltd. Styrelse

You May Also Like

More From Author