Insamling av yubuangniska affärsprojekt: Skapa fina kommersiella scener

Kommersiella scenarier skapas, och under de senaste åren har det spelat en allt viktigare roll i stadsförnyelse och kommersiell fastighetsindustri.Detta koncept skiljer sig från begränsningarna för traditionell rymddesign, men på grundval av djupet som undersöker det endogena värdet och potentialen för fysiskt företag, i -depth gruvdrift och innovativ upplösning av den. av känslomässiga upplevelser.

01 olika affärsscenarier skapar efterfrågan

Skapandet av kommersiella scener är inte en designdörr, utan mer som en omfattande designstrategi.Som en pionjär inom affärsscenario skapandet av banan – så tidigt som renoveringen av Fuzhou Zhongping Road -projektet 2018, började Yuxi Guangnian utforska hur man omformerar sig i stadsutrymmet. och förbättra den kommersiella atmosfären i grannskapet som helhet, så att den gamla staden verkligen är ”levande” i uppdateringen.

Efter flera års praktisk nederbörd har Yuguangnian bildat en uppsättning effektiv designmetodik i konstruktionen av affärsscenarier, som kan göra ett effektivt svar och perfekt leverans för behoven hos olika projekttyper.
”Skapa ett stadskort”

/ Fuzhou Vanke Yantai Mountain Walking District Fas I /

/ Hangzhou Vanke Liangzhu Jade Bird Collection /

Inför ett sådant utrymme som bär ett sådant sammansatt format förvandlade vi det promenerade distriktet från integrationen av kinesisk och västerländsk kultur i Yantai Mountain, Fuzhou, och gick till uppståndelsedestinationen för förorterna till provet av Jade Bird i Hangzhou. Ett sådant tungviktigt urbant visitkortsprojekt, genom en mängd olika affärsscenarier för att skapa metoder, skapar det inte bara ett mångsidigt och livligt socialt utrymme för projektet, utan förbättrar också den övergripande vitaliteten i det urbana allmänna utrymmet. Fastighetsfastigheten som det övergripande IP -varumärket varumärkesvarumärkesvarumärkesvarumärke varumärken utformningen av HUA har skapat en avslappnad livsscen som kan nedsänktes hos konsumenterna och ger också långsiktigt effektivt affärsvärde till köpmännen.

”Byggnad: lätt atmosfär i grannskapet”

/ Wuxi Volk Zhou Xinli /

I processen med självutveckling och uppdatering av den gamla gatan, hur man gör den gamla staden efter omformningen är inte ett vackert utan tomt skal, utan ett nytt tidvattendistrikt som fortsätter urbana sammanhang och historiska minne?Yuhe Guangnian skiljer sig från de traditionella byggnaderna för byggnadsfasader är lättare men rik på designmetoder genom material, butiksrekrytering, belysning och installation. här.

”Show: The Ideal Community Panorama”

/ Xuhui · Tianfu Future Center /

Under urbaniseringsprocessen är byggandet av det nya stadssamhället inte bara landning av bostadsbyggnader, utan också den viktiga delen av affärsanläggningar och bostadsanläggningar.I ett sådant framväxande affärsprojekt, när investeringsfrämjande fortfarande öppnas, är företag som en tom duk. Projektet och avbildar människor i förväg om rullarna om framtida samhällsverksamhet, lockar människor att förstå och uppleva, föreställa sig alla typer av vackra scenarier på det ideala samhällets liv och begravde ett nytt stadsområde om det nya stadsområdet. Frön som skapas av samhället hjälper effektivt projektet att uppnå framgången för kommersiellt värde.

”Aggregering av bostäder för bostäder”

/ Hefei Vankes brokadglans / glans /

/ Chongqing Xuhui · Platinum Capital Central /

Som svar på bostadsstödande verksamhet föreslog Yuguangnian en innovativ modell för kommersiell scen för kommersiell scen och hoppade ut ur homogeniteten i homogenitet i vardagsrummet -typdemonstrationsområdet. Liksom LEGO -tegelstenar bygger de flexibelt en vitalitet och enskilda samhällscentrum för invånare.Det kan inte bara tillgodose invånarnas behov i framtiden, det lägger också till interaktionen och upplevelsen i samhällets grannskap.

/ Hangzhou Jade Bird Street /

Aggregeringen av kommersiella scener i bostadsområdet har också det viktiga målet för Kinas köpmän, som kan visa det enorma potentialen och det faktiska värdet av att stödja affärer till potentiella köpmän i förväg.Under andra hälften av fastighetsutvecklingen kommer skapandet av detta förfinade affärsscenario också att bli en oundviklig trend, vilket uppnår en vinst -win -situation för utvecklare, operatörer och invånare.

02 All -round Business Scene Creation Path

I praktiken sammanfattade Yuhe Guangnian en uppsättning metod, med flera och känsliga designtekniker för att skapa en affärsmiljö med hög kvalitet med vitalitet och emotionell anslutning och för att omforma och uppgradera de kommersiella scenerna i alla aspekter.

”Planeringsstrategi för film -nivå berättelse”

/ Changzhou Hanjiang Road Commercial Street /

Innan omvandlingen av Yuhe Guangnian planerar han ofta hela projektet i form av filmskriptet i form av manusförfattaren och sorterar historien om historien. För att säkerställa en fortsättning av språklogiken för den övergripande affärsscendesignen.Detta förbättrar inte bara den övergripande bilden och varumärkesigenkänningen i regionen.Det kommer också att göra affärsutrymmen rika på ekologisk estetik och humanistiska konnotationer, vilket ger konsumenterna en djup uppslukande affärsmiljö.

/ Fuzhou Vanke Yantai Mountain Walking District Fas II /

I utövandet av Yantai Mountain -projektet, för de kulturella egenskaperna hos stadsstrukturen, traditionella gator, rymdformer och historiska byggnader i västerländsk stil, kammade rymdmönstret för promenad -typ och skapade en slumpmässig slumpmässig ”promenader på gatorna” För turister i minnet.I skapandet av gatascener börjar det också från den övergripande planen genom den progressiva scenformen, scenens ordning är etablerad, samtidigt som man kontrollerar rytmen i olika noder, så att olika kommersiella scenarier kan ge olika känslomässiga upplevelser.

”Theme -tema fasadomvandling och uppdatering av urban gränssnitt”

Genom en mängd fasadomvandlingskontroll har ett speciellt temalblock skapats, och gatuens vitalitet och charm har blivit en viktig designmetod för Yuhe Guangnian att uppdatera blocket.

/ Changzhou Hanjiang Road Commercial Street /

I rekonstruktionen av Hanjiang Road i Changzhou försvagade lätt epidermis såsom galler och metallnätverk tjockleken på själva byggnaden.Dekorationen av en mängd olika stilar och användningen av sidoturer i samband med stiltemat har blivit en absolut huvudperson som betonar atmosfären i grannskapet, mobiliserar betraktarens sensoriska känslor och genererar associering. Låt affärsatmosfären omvandlas till ett kollektivt minne inom områdena för känslor, så att det nyrenoverade grannskapet återigen har blivit ett viktigt offentligt samlingsutrymme för stadsinvånare.

”Bygg ett övergripande visuellt presentationssystem

/ Fuzhou Zhongping Road New Commercial Street /

Visuellt språk, som formar konsumenternas medvetenhet om det övergripande varumärket av kommersiella projekt, är den mest direkta uppfattningen och förståelsen av rymden för konsumenterna.Från det ursprungliga High -Ranking Ping Road Rekonstruktionsprojektet utökade symbolerna för de utvalda hästar, fönsterblommor och blå tegelstenar utformningen av sidorekryteringen och riktningen för byggnadsfasaden. genom ett enhetligt designspråk.

/ Fuzhou Vanke Yantai Mountain Walking District /

Denna teknik i Yantai Mountain -projektet är ännu mer bekant med körningen. Hela landet kommer till DPRK.Entusiastiska klockanordningar matchar de visuella symbolerna i olika länder för att integreras i gatuutrymmet med praktiska funktioner, så att sammanvävningen av tid och rum kan bygga unika minnesymboler.

”Emotional Light and Shadow Art and Atmosphere Rendering”

Under kraven på driften av hela perioden och ”nattekonomin” finns det en djupare krav för lätt belysning på natten. Kommersiella block.I projektet av Hanjiang Road är belysning en viktig del av temat i grannskapet.


/ Fuzhou Vanke Yantai Mountain Walking District Fas I /

Oavsett om det är Shili Ocean Field, Gel Light eller The Jade Bird’s Jade Bird’s Jade Bird’s Better, eller Little Starlight, är Yuxi Guangnian som Light and Shadow Magician of Commercial Projects. Miljö genom design, men skapar också en varm och emotionell resonans shoppingatmosfär.

”Konstinstallation och gata mjuka möbler”

/ Fuzhou Vanke Yantai Mountain Walking District Fas II /

Använd designspråket med samma märke i designen av konstnärliga installationer och kreativa atmosfärskisser och integreras i den kommersiella rymdscenen, så att det offentliga konstlandskapet i projektet har både funktionalitet och estetiskt värde.

I projektet i Yantai Mountain, Yuxiangguang -året i kombination med olika byggnadsutrymmen för att sätta upp scener på huvudfasaden längs gatan, bli en annan viktig strategi för Yuluoguangn i projektet – för att tillfredsställa människors grundläggande, sittande och samtal Micro – Utrymme, det berikar inte bara fasadförhållandet i grannskapet, utan gör att människor också skapar en närmare interaktiv relation med gatan.
03 Den professionalism som skapats av kommersiella scener

Med den kontinuerliga uppvärmningen av marknadens efterfrågan på innovativa icke -standardiserade affärsmodeller och högkvalitativ erfarenhet har Yuhe Guangnian blivit ett unikt svar i detta segment med en mängd projektupplevelse som samlats under många år och en djup förståelse av affären i affären .

/ Xuhui · Tianfu Future Center /

Från att bryta den specialiserade arbetsdelningen i traditionell design, till att visa över professionella övergripande integrationsförmågor, kompensera för de blinda fläckarna av utformningen av den traditionella industrisivisionen för arbetskraft och uppnå en uppslukande upplevelse av sömlös dockning.Efter att ha följt den långsiktiga arbetsmålplaneringen har Yuguangnian uppnått fruktbara resultat inom området affärsscenekonstruktion.

Yuhe Guangnian insåg att den övergripande skapandet av kommersiella scener faktiskt var ett omfattande varumärke av varumärke av fysiskt affärsutrymme.Genom diversifierade sätt som rumslig berättelse, spridning av varumärkeshistoria och konstruktion av känslomässiga band, förvandlade teamet många fysiska företag från enkla platsleverantörer till varumärkesoperatörer med distinkta varumärkesbilder och hållbara utvecklingsvägar.

Hur Yuguangnan skapas genom professionella affärsscenarier är ett livligt exempel på varumärkesuppgradering och erfarenhetsoptimering av varumärkesutrymmet.Under åren, med sin solida professionella grund och effektiv och praktisk metodik, har det visat enastående professionalism och unika insikter inom affärsscenarier.I framtiden kommer Yuhe Guangnian att fortsätta följa den professionella andan, främja utvecklingen av kommersiella scenarier med en mer detaljerad metod och fortsätta att skriva ett nytt kapitel med bättre varumärkesupplevelse för fysisk affär.

Zhang Yaotian/Tim Zhang

Yubuangnian, grundandet av Atomic Xinghe -märket

485 Metagalaxy Joint sponsorer

IP Creation Art Curator, AI Dream Curator

Examen från Weber State University och hans konstnärliga skapelse fortsätter att vara idag 2014.Med ”IP -skapande” designestetik som kärnan grundades det roliga anslutningsmärket i Shanghai, som ger kreativa idéer för den moderna affärsmiljön, som täcker psykologi, industriell design, scendesign, grafisk design, mjuk outfit -display och display, visning, Mjuk outfit -display, mjuk outfit -skärm, mjuk outfit -display, mjuk outfit -display, mjuk outfit -skärm, mjuk outfit -skärm, mjuk outfit -skärm, mjuk outfit -skärm, mjuk outfit -skärm, mjuk outfit -display, mjuk outfit -skärm, mjuk outfit -skärm, mjuk outfitfitfit Display, mjuk outfit -display, mjuk outfit -display.Konstruktionsarbeten inkluderar multidimensionell typutrymme som urban dopamin (Urban Renewal/Street View), barnsektor, kommersiella fastigheter och interaktiv kuration.Designerns och kuratorens dubbla identitet kan fullt ut integrera systemets estetiska uttryck och utrymme för att bli systemet och tolka den andliga betydelsen av varumärkets IP -skapelse och dess varumärkeskultur med en pionjär, mer objektiv och igenkännlig vision. , Gör att arbetet har en designtrend, affinitet och en livshotande.

Han har blivit inbjuden att delta i ”Dream Reconstruction Home” i Oriental TV för att skapa världens mest läktade hem och Dayuyunhai Mom Farm, och tjäna som gäst för ”Planting the Land” ”Planting Planting”, ”Plantering av landet”, Gästen för att ”Planting the Planting”, Tencent Variety Show ”” Half Cooked Lovers 2 ”är designdirektören, planerar och designar Tencent Video Products” Creation Camp 2021 ”Scen Construction och många andra sortshower.Ur perspektivet av designerns perspektiv ges variationens film och TV -deltagande av mer estetik/konst till produktionen av tvärbördsinnehåll.

”Om Yuhe Guangnian”

Fun Connection är ett internationellt designföretag som grundades i Shanghai 2014.Med fokus på designen och prestandan i rymden har Yuhe Guangnian bildat ett övergripande designteam för kors för att fokusera på att utforska den framtida urbana ekologin, verkliga länkutrymmen och mänsklig interaktiv upplevelse.Med arkitektur och rymddesign som kärnan använder varumärket, IP, vision och produkter och andra metoder, utforska och öva på områdena strategiformulering, grafisk design, interiördesign, stadsförnyelse, kuratori och andra områden och ge innovativa omfattande omfattande omfattande omfattningar designlösningar essens

Innovation bör återvända till modern och stärka moderns kropp.Innovation är huvudlinjen och den grundläggande konkurrenskraften i teamets eviga utveckling.Ovanför detta är Yuheguang årliga teamet bättre på att börja med de unika egenskaperna hos rymden.

Att ta öppet kreativitet över korsstormer som ett utrymme och skapa intressant, bekväm och temperaturdesign är den vägledande ideologin i varje designprojekt.Sedan etableringen har teamet tjänat många välkända fastighetsutvecklare, institutioner och kommersiella varumärken som Xuhui, Longhu, Vanke, Sunac, Mrs. Tussauds, Kidlands och ELS Education Group.

”Cirka 485 Metagalaxy”

485 Metagalaxy är ett designerklustermärke som är utformat för att bryta igenom designgränsen och leda den framtida designtrenden.Designeliterna från olika områden som arkitektur, inomhus, konst och teknik samlas.Fortsätt att främja den kreativa diversifierade designen av ekologisk utveckling, ge designers ett område med öppet och integrerat utbyte och innovation, förbättra kommunikation och dialog mellan designers och marknadsföra kommunikationslänkarna för design med samhället, staden och världen.

You May Also Like

More From Author