Framväxten av nya kommersiella krafter i Henan!Central Plains International New Retail Conference är på väg att starta

[Dahecai Cube Reporter Hao Nannan]Genom att lyssna på kallelsen från framtida affärer är Henan på väg att inleda en ny detaljhandelsparti.
Dahecai Cube -reportern informerades om att den 27 april kommer Central Plains International New Retail Conference och New Retail Ecological Construction Symposium att hållas på Jiajin Hotel i Zhengzhou.Konferensens tema är ”Jag tittar på tidvattnet”, och de nya konsumentfältexperter, branschrepresentanter, utövare etc. ger en kollision av idéer till deltagarna.På evenemangssidan kommer den ”spelande tidvattnet utställningen längs Huangjiu provinsiella tidvattnet” att hållas för att låta deltagarna oerhört uppleva integrationen av kultur och mat och vackert landskap.
Dessutom kommer konferensplatsen officiellt att släppa ”Golden Boda Live” -projektet och lägga till fart för Henan Business.
Central Plains International New Retail Conference är på väg att starta
För några dagar sedan släppte Henan Provincial Bureau of Statistics den ekonomiska verksamheten i provinsen under första kvartalet 2024, och Henan -konsumentmarknaden återhämtade sig snabbt.Data visar att under det första kvartalet var den totala detaljhandelsförsäljningen av konsumentvaror i provinsen 68,8812 miljarder yuan, ett år -års ökning med 5,6%, vilket var 0,9 procentenheter högre än det nationella genomsnittet, varav detaljhandelsförsäljningen av konsumentvaror över gränsen ökade med 8,9%.
Henan konsumtion är bättre och affärsstegen är framåt.Under en tidsperiod blev Fat Dong att bli ett toppflöde; , etc. yta …
”Shangdu” Zhengzhou leder Central Plains -verksamheten.För närvarande bygger Zhengzhou en internationell konsumentcenterstad.
Ta tag i konsumenternas efterfrågan på den nya generationen och utforska den framtida utvecklingen av Central Plains -verksamheten.Temat för konferensen är baserat på temat ”Jag tittar på tidvattnet” och bjöd in många branschgäster att delta i nuet. utställningar och andra metoder.
Fyra höjdpunkter öppnar en ny detaljhandelsparti
Vilka är höjdpunkterna på konferensdagen?Reportern sorterade.
Markera en: Multi -guest -gäster samlade.
Det rapporteras att konferensen kommer att bjuda in branschexperter, företrädare för affärsföreningar, nya detaljhandelskoordare, KOL, nya detaljhandelshandlare och andra branschinsiders att fokusera på den nuvarande detaljhandelsstatus och framtida utvecklingsriktning och trend, nya konsumentekosystemkonstruktioner, ny detaljhandel Innovationsutveckling och gemensam utveckling, Common skapar ett ämne för gemensamma byggverksamheter, startar synvinkeln och hitta mer än möjligheterna för framtida affärer.
Markera två: Följ tematutställningen i Huangjiu -provinsen och presentera högtiden för kultur, skönhet och matintegration.
På dagen för evenemanget kommer tidvattnet, tidvattnet och tidvattenutställningen längs Huangjiu -provinsen att öppnas.
Markera tre: ”Golden Big Live” -projekt först.
Det sägs att Central Plains -verksamheten inte kan vara i det ERQI -affärsdistriktet.Det sägs att det två -sju affärsdistriktet måste tas upp.Reportern lärde sig från konferensens förberedande team att vid evenemanget kommer temat för ”Road to Business War” att visa utvecklingen av Golden Bo University.
Dessutom kommer ”Gold Big Live” -projektet att debutera officiellt och främja global marknadsföring.Det är underförstått att projektet kommer att fokusera på nyckelord som ungdomlig, mångfaldig social, intressant cirkel, första show, tidvattnet, samtida konst, emotionell konsumtion och andra nyckelord, innovera för att bryta det traditionella affärsutrymmet och reglerna och få ny vitalitet till Zhengzhou.
Markera 4: Undertecknande på plats för att bygga en ny detaljhandelsekologi.
Med fokus på projektet ”Golden Big Live” kommer signeringsceremonin att hållas på evenemangsplatsen.Konferensen kommer att fokusera på rollen och rollen för principerna, KOL-, KOC- och detaljhandelshandlare i den nya detaljhandelsekologin, bygga en närmare kooperativ relation med den, öppna upp skärningspositionerna för affärsinnovation och främja utvecklingen av The Development of the industri.
Ansvarig redaktör: Tao Jiyan |
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author