Zhaoming Primary School fördjupar den ideologiska och politiska utbildningen tillsammans för att bygga ett rött klassrum

Jingchu.com (Hubei Daily) Nyheter (korrespondent Xiang Ji Xue) På eftermiddagen den 24 april kom mer än 30 personer från Marxist College of Xiangyang Automobile Vocational and Technical College till Xiaochu Girl Memorial Hall of Zhaoming Primary School. t Starta en livstidens ideologiska och politiska lektioner.Temat för denna aktivitet är ”stor, mellanskola och liten liten och politikintegration på -site -undervisning -’walking arenan ideologisk politik”. och scenarie visar föreställningar.
Händelseplats.Korrespondentritning
I Memorial Hall berättade den röda halsduktolkaren till publiken heroiska gärningar och andan i det röda ljuset med en barnslig och fast röst, så att människor hade en djupare förståelse för de stora revolutionära martyrerna.College Student Red -tolkarna berörde också alla närvarande genom livliga berättelser och rörande detaljer.
Händelseplats.Korrespondentritning
Därefter såg alla lärare och elever scenariot ”det röda ljuset som aldrig kommer att gå ut” noggrant ordnade av lärarna och eleverna i Zhaoming Primary School.Spelet utförde hundratals aktiviteter i olika evenemang som Hubei -satellit -TV, Xiangyang TV -station och Xiangyang Jiancheng Ri, som vann utbredd beröm och högt beröm från alla samhällsskikt.
Händelseplats.Korrespondentritning
Efter scenarioens scen, reciterar alla elever den klassiska dikten ”Red Candle” i samklang och uttrycker den höga respekten för de revolutionära martyrerna och den djupa beundran av andan av röda ljus.
Händelseplats.Korrespondentritning
Denna aktivitet flyttade de ideologiska och politiska lektionerna till den röda arenan, organiskt integrerad ideologisk och politisk utbildning med professionella element och spelade fullt ut att utbilda människor i den praktiska basen.Genom fältbesök och interaktiva utbyten fördjupade studenter inte bara sin förståelse och förståelse för revolutionär historia, utan hade också djupt döpt och sublimerade idéer.De har sagt att de måste internalisera de heroiska gärningarna i de revolutionära martyrerna och andan hos röda ljusstjärnan i deras hjärtan, externisering och arbeta hårt för att lära sig och förfina deras karaktär för att bidra med sin egen styrka för att förverkliga den kinesiska drömmen om den stora föryngringen av Den kinesiska nationen.
Det rapporteras att ”Xiao Chu Girl Memorial Hall” som ligger i södra södra hörnet av Zhaoming Primary School utsågs till Hubei Patriotic Education Base av Hubei Provincial People’s Government i april 2022.Under de senaste åren, med den djupgående utvecklingen av partihistoriainlärning och utbildning, har utbildningsfunktionen för Xiao Chu Girl Memorial Hall blivit allt mer framträdande.Genom att förlita sig på den patriotiska utbildningsbasen i Xiao Chu Girls ’Memorial Hall har Zhaoming Elementary School kontinuerligt berikat skolans utbildningsinnehåll, vilket ger eleverna en plattform som personligen känner röd kultur och ärver röda gener. hjärtstudenter.
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author