Skydda affärshemligheter och "du" på varje arbetsplats!"Corporation of Corporate Employee Business Secret Legal Risk Prevention" släppt

Källa | Shanghai Procuratorate Third Branch, Pudong Procuratorate

Kommersiella hemligheter är inte bara viktiga tillgångar och möjligheter för företag, utan också en viktig transportör för att främja samhällsvetenskaplig och teknisk innovation.Emellertid har affärshemligheter stark professionalism, dolda intrångsbeteenden och höga kostnader för rättighetsskydd, vilket ger många utmaningar för företagen.Hur man skyddar affärshemligheter har alltid varit den mest bekymrade och brådskande frågan om företag, och det är också en av de mest berörda frågorna för procuratoriska organ att göra en realistisk immateriell egendomsproduktionsprestanda.

”Konferens för förebyggande av lagar om lagstiftning för anställdas affärshemligheter” Konferens

Den 16 april hölls presskonferensen för ”Corporation of Employments ’Business Secret Legal Risk” vid Pudong New District Intellectual Propertual Properatorate Practice Practice Practice Base Base. Tips ”).

Den tredje filialen, Pudong New District Procuratorate, Pudong New District Court, Pudong New District Market Supervision and Administration Bureau, Shanghai Jinqiao (Group) Co., Ltd. och Huawei Hisilicon, Tesla (Shanghai) Co., Ltd., Shanghai Mihayou Network Technology Co., Ltd. Representanter för teknikföretag deltog i evenemanget.

”antydan”Det är uppdelat i tre kapitel: ”Anställning”, ”På – -job” och ”avgång”.högerÄgandet av affärshemligheter som genereras på grund av jobb, hur man kan skilja företagens affärshemligheter och allmän information och vilken typ av juridiskt ansvar kommer att orsakas av kränkningar av affärshemligheter etc.Vanliga juridiska risker för affärshemligheter på arbetsplatsen gör juridiska tolkningar, och den fulla täckningen av juridisk riskförebyggande av företagens anställdas karriär är fullt täcktVäsenOckså kopplade till 7 typiska fall av ”kränkande affärshemligheter”Genom fallet med fall av fallet uppmanas det att kränka, läcka och använda affärshemligheter, vilket kan orsaka juridiska risker för straffrättsligt ansvar för att skydda ”livlinjen” för företagens innovation med rättsligt skydd.

Att skydda affärshemligheter är relaterat till företagsanställda, vilket är viktigt för företagens innovation och utveckling.Detta ”tips” är en effektiv utforskning av de procuratoriska organen för att utföra den omfattande prestanda för immateriella egendomsprokatorer och fördjupa det rättsliga skyddet av affärshemligheter.

Sedan förverkligandet av ”fyra -in -en” i immateriella egendomsproduktionsprestanda 2022, är den tredje grenen och Zhangjiang -distriktet People’s Procuratorate (nedan kallad ”Zhangjiang Institute”) av den tredje grenen och Pudong New District ut fall, stärkande social styrning och förbättrar kvaliteten på rättsstaten.

Ningxinju hjälper till att skydda affärshemligheter för att skydda problemet

Under de senaste åren konstaterade den tredje grenen och Zhang Jiangyuan i fallet att gränserna för de kriminella och civila hemligheterna, modellens distinktion av affärshemligheter, identifiering av den täta punkten, identifieringen av förlusten, identifieringen av förlusten av affärshemligheter etc. dilemma.För detta ändamål har den tredje grenen och Zhangjiang Academy kontinuerligt förbättrat arbetsmekanismen för att skydda affärshemligheter, ytterligare främja prestanda för procuratorial integration och tillsammans utforska den gemensamma gemensamma fallhanteringsmodellen.På morgonen den 16 april, den första nationella åtalet från Zhangjiang domstols första åtal i landet som invaderar affärshemligheterna som invaderar kommersiella hemligheter i Pudong New District Court för rättegång.Under processen med att hantera ärendet integrerade den tredje grenen och Zhangjiang -domstolen tillsammans för att svara på efterfrågan på immateriell fastighetsskydd av rätt innehavare och gemensamt främjade den smidiga hanteringen av ärendet.

Utföra sina uppgifter helt för att genomföra affärshemligheter för att skydda effektiviteten i hög kvalitet

Kommersiellt hemligt skydd kräver inte bara ett omfattande skydd av administration och rättvisa, utan också en solid barriär för företag att bilda självskydd.Förutom ”Corporation of Employee Business Secret Legal Risk Prevention” som släpptes av detta evenemang, utfärdade de tre föregående grenarna också gemensamt ”riktlinjerna för skyddet av lagen om immateriella rättigheter” och ”2023 Business Secret Law Code för skyddet av Intellektuella äganderätt ”.” Riktlinjer för företagets efterlevnadsstandarder för immateriell egendom ”hjälper företag att bättre skydda immateriella rättigheter och uppnå långsiktig utveckling.

You May Also Like

More From Author