Hur man främjar utbildningsförändringar i intelligent teknik

”Efter att ha tagit nästan 20 000 steg gick jag mindre än hälften.”
Nyligen har denna utbildningsutrustning som hålls i Chongqing en total yta på 200 000 kvadratmeter, vilket motsvarar 28 standardfotbollsplaner.Enligt officiell statistik, 3 dagar av utställningen pressade mer än 250 000 besökare till publiken, den centrala lobbyn som kan ses överallt på den interaktiva skärmen, jämfört med axeln, vägen.
Education Model, Smart Blackboard, VR Mobile Classroom, AI Smart Sports, Artificial Intelligence Robots … Med utvecklingen av ny generation av informationsteknologi som Big Data och Artificial Intelligence, har teknikfrämjande utbildning inledt enastående möjligheter, och det ger också det Utbildning med utbildning.
Omforma utbildningsscenen och främja undervisningsförändringar
Att flyga till Luding Bridge är en viktig strid i den långa marschen av de kinesiska arbetarna och bönderna och den långa marschen, och det är också en klassisk artikel i de kinesiska läroböckerna.Hur förstår man den geografiska platsen för Ludingqiao och svårigheterna med krig?På utställningsutställningen utvecklade en utställare av utställarna ett verkligt interaktivt forskningsbibliotek genom fjärravkänningssatellitapplikationsteknologi och baserad på verkliga geografiska datamängder för att stärka det nya formatet för grundutbildning med smart fjärravkänning.
”I djupintegration av informationsteknologi och utbildning och undervisning. Genom utvecklingen av resurser, scener, fall och lösningar som stöder disciplinpraxis kan eleverna bli mer intuitiva och intressanta och verkligen inse frontlinjen för intelligent teknik som sjunker undervisningen. ”En Chongqing lokal lärarupplevelse sa.
Genom utställningarna i årets utställningsutställning kan det konstateras att skolans behov blir mer och mer detaljerade och mångsidiga. etc. Teknisk support i specifika undervisningsscenarier.
Klassrummet är huvudpositionen för skolundervisning.Hur hjälper Artificial Intelligence -teknik för klassrummet?På utställningswebbplatsen visar en anställd i en smart produkt hur de mänskliga maskinerna är i samarbete med utställarna: Innan klassen, använd AR som driver klassresurspaketet för att hjälpa eleverna att förhandsgranska sig själv; Situation Innan klassen för att lära sig situationen före klassanalysrapporten och AI: s intelligent programvara uppmanas eleverna att samarbeta i grupper;
De nya obligatoriska utbildningsstandarderna som släpptes 2022 betonar odlingen av studenternas utredningsförmåga och kräver en processiv utvärdering.På utställningsplatsen såg reportern att intelligent teknik har tillämpats i experimentell undervisning och utvärdering i grundskolor och gymnasieskolor.Relaterade produkter kan samla in information och data om hela processen för studentexperiment genom intelligent teknik, särskilt Operation Process Collection, som ger en grund för att vägleda elevernas standardiserade experiment och vetenskapliga utvärderingsstudenters experimentella lärande.
Hur man verkligen uppmärksammar studenter i omfattande reform av kvalitetsutvärderingsreformen?Ett omfattande utvärderingssystem vid denna utställning har demonstrerats.Detta är en diversifierad utvärderingsplattform som integrerar intelligenta klasskort, smarta armband och ”mikroskolor” i Internet of Things -miljön, inklusive 12 kolumner inklusive ”akademisk statistik, reglerstatistik, hederskurser, poängutbyte”. Dimension bildade slutligen studenttillväxtfiler och datarapporter.
Som en ”katalysator” främjar informationsteknologi förändringen av skolliknande förändringar.Zeng Navy, vice dekan vid Institute of Smart Learning of Peking Normal University, anser också att konstgjord intelligensteknik och produkter används allmänt i undervisning, hantering och tjänster, vilket är gynnsamt för att bygga ett personligt och mångsidigt inlärningsekosystem.
”I framtiden kommer utbildningsutrustning inte längre att vara kalla maskiner, utan partners fulla av visdom. Det kan bryta gränsen för tid och rum och låta studenterna lära sig när som helst, var som helst.” Förening, sade, ”Utvecklingen av utbildningsutrustning är inte bara konkurrensen om hårdvara, utan också konkurrensen i programvara. Vem kan ge bättre undervisningsinnehåll och vem som kan ge en mer human inlärningsupplevelse, som kan vinna i denna tävling.”
Hjälp ”fem utbildning” tillsammans för att förbättra studenternas omfattande läskunnighet
Förutom att konstgjord intelligens som stärker disciplinutbildning och skolstyrning har mer och mer smart utbildning också dykt upp i läskunnighetens odling av studenter.Med tillämpningen av artificiell intelligensteknik, virtuell simuleringssimuleringsteknik i kroppsljud, skönhet och arbetskraft och undervisning i mental hälsa, är relaterade utrustningsprodukter och tjänster mer praktiska och mer lämpade för studentbehov.
På utställningen lockade en AI Smart Playground -lösning många barns upplevelse.Reportern såg att varje barn spelade in varje rörelse för varje barn under rörelsen av rep som hoppade över, stod långhopp etc. och tillhandahöll en utvärderingsrapport i realtid för att återföra träningens prestanda.
”Projekt som att hoppa över rep, på grund av snabb hastighet, kan oundvikliga fel oundvikligen förlita sig på mänskligt ögonräkning, och AI kan känna igen mycket exakt. Detta hjälper till att undvika störningar av de viktigaste och objektiva faktorerna i den fysiska testet och fysiska undersökningen och säkerställa att det är att säkerställa att det är att se till att de fysiska testarna Tentamen är rättvisa och rättvisa.
I AI -psykologiska screeningrum som inrättats av en utställare kan en produkt med personer med ansiktsigenkänning användas för att tillhandahålla hjälpdiagnos och utvärdering baserat på användarens mikrouttryck, mikrorörelse, ljud och annan data.Enligt den ansvariga personen, med hjälp av artificiell intelligenssteknik, kan det hjälpa skolor att etablera obemannade psykologiska rådgivningsrum och digitala psykologiska filbibliotek för att underlätta spårning av psykologisk hälsa under den senare perioden, bygga ett risk för tidig varning och risk för tidig varning och Tidig varning för studenter som kan ha allvarliga psykologiska problem.
Utan tvekan, i eran av mänsklig -machinsymbios, att använda och kontrollera AI är en av människors viktiga förmågor.På utställningswebbplatsen har vissa företag också lanserat kurser för konstgjord intelligens för att odla elevernas förmåga att uppfatta, förstå och använda artificiell intelligens.”Våra grundskolekurser inser elevernas preliminära förståelse av konstgjord intelligens från erfarenhet, diskussion och beskrivning av konstgjord intelligens. Junior High School Curriculum inser elevernas förståelse för principerna om konstgjord intelligens från tolkningsnivån, tillämpningen och aktivt aktivt Val, så att eleverna kan använda teknik försöka lösa de specifika problemen i verkliga livet.
Enligt Zhong Yongs åsikt, senior vice president för Youbi -teknik, är konstgjord intelligens en irreversibel våg av omvändning. Studenter studerar och upptäcker problem med problem.”Artificiell intelligensutbildning är skaparen som odlar den framtida eran. Endast genom att helt ta tag i konstgjord intelligenskunskap och koppla in lärande innehåll med de verkliga scenerna kan vi bättre välkomna den framtida eran för mänsklig -machine -samexistens.”
Science and Technology Empower Education, inte ledande utbildning
”Den genomsnittliga stigande hastigheten för elever i klassrummet är 45,1%.” Skolans smarta undervisningsutrymme som lanseras av företaget från de tre aspekterna: studentprestanda, lärares prestanda och interaktiv kommunikation.En lärare på platsen påpekade: ”Maskinens ingripande har försvagat den känslomässiga grunden för lärare och elever, och lärare och elever kommer att ha en känsla av övervakning. Denna mekaniska analys är svår att säkerställa noggrannheten i klassrumsdiagnosen.”
För närvarande blir elevernas inlärningsbehov alltmer diversifierade och anpassade.Enligt Cao Peijie, biträdande direktör för Digital Education Research Institute of the Chinese Academy of Education and Science, om du inte ändrar inlärnings- och undervisningsmetoder, kommer ny teknik bara att stärka nackdelarna med traditionella klassrum och vända originalet ” Mänsklig bevattning ”i” elektrisk bevattning ”och” zhizhi ”och” zhi zhi ”och” zhi zhi ”och” zhi zhi ”och” smart ”bevattning.”I den era av artificiell intelligens, först efter omvandlingen av klassrummet, kommer integrationen och innovationen av informationsteknik och utbildning och undervisning att bli verklighet.”
Vetenskap och teknik ger utbildning, inte ledande utbildning, och människor är alltid mästaren i teknik och verktyg.Zhang Sheng, chef för China Basic Education Education Quality Monitoring Coordination Innovation Center Network Platform Department, anser att utbildning är professionell och djup, och essensen av människor -orienterade och återvändande till utbildning är den grundläggande principen för att utveckla utbildningsteknologi för utbildning.Hur man genomför utbildningstjänster baserade på vetenskapliga uppgifter är riktningen för den nuvarande utbildningsstyrningsforskningen och reformen.
”I teknikapplikationer är erfarenheten och tillfredsställelsen för elever, föräldrar och lärare i fokus för inspektion. Huruvida elevernas tillväxt kan främjas är det enda kriteriet för att mäta teknikens effektivitet inom utbildningsområdet.” .
Under tillämpningen av konstgjord intelligens, med uppkomsten av stor modellbaserad genererad konstgjord intelligens, är dataetik och integritetssäkerhet en annan fråga som måste följas.Enligt Zhongyongs åsikt har konstgjord intelligens utvecklats snabbt.”Relevanta lagar och förordningar är möjligen att släpa sig i branschens utveckling. Företag bör stärka självdisciplin och använda framtida vision för att titta på vad de har gjort idag. Håll i slutändan på förutsättningen att lämna tillräckligt med utrymme för utvecklingen av det nya formatet.
Zhang Ye, professor vid avdelningen för datoravdelningen vid Tsinghua University och en akademiker vid den kinesiska vetenskapsakademin, uttalade i ett nyligen tal att människor behöver för att få viss konsensus och stärka moralövervakning av konstgjord intelligens för att undvika nackdelen med människor Vid utvecklingen av konstgjord intelligens.
Dessutom betonade akademikern Zhang Ye också transparens och förklarande problem med konstgjord intelligens.Han tror att vi måste stärka forskningen på AI -beslutsmekanismer och algoritmer för att förbättra trovärdighet, acceptans, transparens och förklaring av konstgjord intelligensteknik.Detta hjälper till att eliminera allmänhetens tvivel och oro över konstgjord intelligens och främja den harmoniska symbiosen i konstgjord intelligens och samhälle.(Reportern Yu Zhenyu)
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author