Zhonggong Utbildning: Wang Zhendongs kumulativa löfte är cirka 367 miljoner aktier

Varje gång AI -nyheter,Zhonggong Education (SZ 002607, avslutande pris: 2,53 yuan) utfärdade ett tillkännagivande på kvällen den 19 april att från och med dagen för detta tillkännagivande var Wang Zhendongs kumulativa löften cirka 367 miljoner aktier, vilket redovisade 79,34%av de aktier som innehas.

Från januari till juni 2023 var driftsintäkterna för Zhonggong -utbildning: Utbildning stod för 98,92%.

Ordföranden för Zhonggong Education är Li Yongxin, manlig, 48 år gammal, och bakgrunden till hans utbildning är grundutbildningen är Wang Zhendong, manlig, 48 år gammal, och hans akademiska bakgrund är grundutbildad.

Från presstiden var marknadsvärdet för Zhonggongs utbildning 15,6 miljarder yuan.

1. Zhonggongs utbildning har minskat med 38.175 miljoner aktier, och andelen cirkulerande aktier minskade med 0,78縛 de senaste 30 dagarna;
2. Insentiva undersökningar av Zhonggong -utbildning under de senaste 30 dagarna.

Varje rubrik (nbdtoutio) –Tidigare är kamrater -in -Arms upp och ner, ”Gatekeeper blockerade dörren”?Affärskriget i ”blommor” är verkligen iscensatt: 66 -årig ordförande för noterade företag kämpar mot fienden med statliga ägda tillgångar, och aktiekursen har stigit med 70%

(Reportern Wang Xiaobo)

Friskrivningsklausul: Innehållet och data i denna artikel är endast för referens och utgör inte investeringsförslag.Baserat på detta är risken på egen hand.

You May Also Like

More From Author