Hainan District är målad med utbildning av hög kvalitet för att göra människors försörjning lycklig bakgrund

Utbildning är landets plan
Är partiets parti
Är det största människors försörjning
Att ta tag i utbildning är att förstå utvecklingen
Vinstutbildning är att söka framtiden
Under de senaste åren har Hainan insisterat påStarta och fotfäste med ”Att driva folkets tillfredsställande utbildning”, Fortsätt att optimera utformningen av utbildningen, sträva efter att bygga ett utbildnings- och försörjningsprojekt och påskynda moderniseringen av utbildningen.Förbättra Hainan Minsheng Happiness Index med utbildning av hög kvalitetVäsen
Den snabba utvecklingen av skolbyggnadsprojekt är en viktig återspegling av Hainans anslutning till utbildningsprioritet och visar en bättre plan för livet för folket.
Reportern kom till Xizhuizishan -skolan och gick in i skolporten med eleverna med elever. . När jag gick i skolan var våra föräldrar också mycket glada.
Sedan 2017 har Hainan investerat totalt 58.155 miljoner yuan för att genomföra projektbyggnad som grundskolor och gymnasieskolor, säkerhetsanläggningar, smart campusbyggnad och laboratoriekonstruktion.
Under de senaste tre åren har mer än 30 miljoner yuan investerats och uppgraderats till campusnätverket, så att internetåtkomsthastigheten, ”smart svart tavla” -konfiguration och ”interaktiv interaktion” -inspelning och sändningsklassallokering alla nådde 100 %, 15 %av grundskolorna är utrustade med tillverkare av tillverkare. Middle School of Wuhai City och bygga byggnadsskalan.
För att ytterligare berika studenternas campusliv och främja den omfattande utvecklingen av studenter har den 18: e Middle School of Wuhai City etablerat ett ”Boya” -kultursystem och skapat en ”Boya -klass”. , 5 andra klasser.Samtidigt finns det också rika och mångfaldiga intressekurser som sandmålning, papper -skärning, arbetsplantering, 3D -tryckning, bågskytte etc. för att fullt ut tillgodose behoven hos elevernas inlärningsförmåga och omfattande utveckling.
på samma gång,Alla grundskolor i Hainan har skapat utbildnings- och undervisningsmetoder för sina egna egenskaper i enlighet med sin egen verklighetVäsenSyftet med att driva den första grundskolan i Hainan -distriktet är att ”utbilda skönheten” och sträva efter att låta varje barn gå till en bättre framtid. har bildat ett unikt ”fem bra” läroplan; Middle School Pursues ”Huancai” -utbildning; problem och ge eleverna bredare inlärningsutrymme.
Kvaliteten på utbildningen bestämmer direkt folkets tillfredsställelse och bestämmer utbildningens trovärdighet.Under de senaste åren har Hainan kontinuerligt stärkt lärare och lärare, lärarlärarläraren Pei Youyou, främjat ledningsreformen av ”distriktsförvaltningsskolan” i grundskolelärare och gymnasielärare, arrangerat 24 lärare för att utföra roterande utbyten, främjade den balanserade konfigurationen av lärare och påskyndade den balanserade utvecklingen av interskolan.Starta klassificeringen av lärare för att odla klassificeringen av lärare, öka införandet av talanger, förbättra omfattande kvaliteten på lärare, lägga en solid grund för utvecklingen av utbildning, låta eleverna lära av gott att lära sig och förbättra kvaliteten av utbildning och undervisning.
Fram till nu finns det 82 distriktsnivåryggradslärare i Hainan, 10 nybörjare i altaret, 20 undervisningsexperter och 9 enastående undervisningsexperter.År 2023 introducerades totalt 26 lärare, som båda var enastående akademiker av provinsiella nyckellärare och 211 tekniska högskolor.
Det är en bra utbildning, och det är människors hjärta.I nästa steg kommer Hainan att ta högkvalitet och balanserad utveckling av obligatorisk utbildning som huvudlinjen. Undersökning av folkets försörjning med sina hjärtan.
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author