"Kraftigt främjande främjar andan av lärare" om ämnet om ämnet utbildningssystem startar en boom i lärande

China Net, 7 maj (reportern Liu JIA) Den 9 september 2023 skickade generalsekreteraren för det högsta ledarskapet ett meddelande i ”brev till representanten för den nationella utestående läraren”.Detta är första gången som den högsta ledarskapssekreteraren lade fram ”utbildarandan” i brevet och diskuterade kärnkraften.Fram till idag har brevet varit nästan ett år, och hela landet och utbildningssystemet har startat en boom i att lära sig kring innehållet i brevet.
Den 7 maj lanserades ministeriets utbildningsministerium ”kraftfulla utbildnings anda” ämnesida. och tolkade det i form av levande fall.
Klicka på bilden för att se ämnessidan.
Ämnessidan innehåller nio huvudområden, som är ”pratade”, ”människor behöver sådana lärare”, ”intervjuer med lärare spirituella serier”, ”utmärkta lärare korta videor” och så vidare.I början av artikeln gavs generalsekreteraren för det högsta ledarskapet till huvudtonen i ”kraftfullt främjande av lärarnas ande” och öppnade ett kapitel i magnifik berättelse.Det finns olika regioner, och de tre dimensionella tre -dimensionella tre -dimensionella tre -dimensionella tre -dimensionaliseringen av den person som ansvarar för partiet och myndigheterna på alla nivåer, de personliga gärningarna och gräsens praxis och gräsroots Lärare närvarande.
I år genomförde lärarnas arbetsdepartement för utbildningsministeriet en serie aktiviteter kring den ”kraftfulla främjandet av lärarens anda” under året.I februari lanserade lärarnas arbetsavdelning lanseringsceremonin och den första rapporten från utbildarens anda av utbildaren. en halv månad.Under samma period lanserade lärarnas division också varumärkekolumner som ”Educator’s Spiritual Interview” och ”Utmärkta lärarkortvideo” och andra varumärkespelare för att kraftfullt främja de enastående personliga fallen av lärare.Online- och offline -koppling som driver en serie aktiviteter ”som kraftfullt främjar lärarens anda” till ett klimaks.
Redaktör: Zhang Yanling
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author