Wenzhou Business School hölls framgångsrikt i 2024 International Education Exhibition, och 64 utomeuropeiska universitet kommunicerade med studenterna vid Wenzhou Business School "Zero Distance"

Den 24 april startade Wenzhou Business School 2024 International Education Exhibition av 64 utomlands högskolor och universitet från 9 länder kommunicerade med skolans elever till ”nollavstånd” för att skapa fler möjligheter för studenter som tänker åka utomlands.

(Skolritning, utfärdat av yangguang.com)

”Vad är kraven för prestanda och IELTS?” ”Hur beräknar man det akademiska systemet och krediter?”

(Skolritning, utfärdat av yangguang.com)

Tang Ruo, vice president för Wenzhou Business School, introducerade att skolan inrättade denna plattform för att bättre tillåta majoriteten av studenter och utländska universitet att uppnå två resor i ansiktsutbyten, så att varje elev som är villig att Studie utomlands kan ”välja vad du älskar, älskar att du valt” för att hjälpa alla att hoppa ut ur ”ett test för livet” för att nå den prestigefyllda skolan.

Andrew Dean, den person som ansvarar för University of Sandlan, Vera Qin, inskrivningsdirektören vid University of Bath, och Gemma Williams, den internationella antagningsansvarig vid University of Chiced, sa att han var mycket tacksam för inbjudan från Wenzhou Affärsskola och introducerade skolans skolkoncept och speciella kurser för sina skolor.

”Detta är en mycket meningsfull plattform.”Gemma Williams vid University of Chitst och Andrew Dean University of Sandlan University bekräftade tjänsten och utbildningen som tillhandahålls av Wenzhou Business School, samt de prestationer som erhållits från att studera utomlands.Representanter för University of Langcaster i Storbritannien tror att den internationella utbildningen vid Wen Commercial College har enorm potential.

”Tack vare plattformen från skolan känner jag informationen från utländska prestigefyllda skolor utan skolporten.” Även Japan och Sydkorea.

Student Shao Yingning sa att studera utomlands var hennes mål för att studera utomlands genom denna internationella utbildningsutställning, hon kommunicerade ansiktet -till -ränta med stora utländska högskolor och universitet, och kraven har en tydligare förståelse. Fråga sig själva enligt villkoren för högskolor och universitet och sträva efter att få erbjudandet från en prestigefylld skola.

(Skolritning, utfärdat av yangguang.com)

5 spelartiklar inrättades också på utställningswebbplatsen, inklusive att studera utomlands planering, förberedelse av applikationer, inlämning av ansökningar, få antagning, inrätta en skola för ett patrullsvar och spännande lotteri.Ibland fanns det jubel då och då.

(Skolritning, utfärdat av yangguang.com)

Det rapporteras att den internationella utbildningsutställningen är det årliga evenemanget för Wenzhou Business School.Genom en -till -en ifrågasättande utvidgar den inte bara elevernas utomeuropeiska studiermöjligheter, utan sätter också upp en kommunikationsplattform mellan högskolor och universitet för att kontinuerligt främja bredden och djupet i internationell utbildning i skolorna.

You May Also Like

More From Author