Urban Movement and Sustainable Fashion Cross -Order Integration, Olympic Qualification Series · Shanghai inledde "Donghua Specialitet"

När stadsrörelse möter hållbart mode, vilken typ av ”gnista” kommer att kollidera?På kvällen den 17 maj, om temat för Olympic Qualification Series · Shanghai Urban Sports Festival ”Love Road”, är ett kreativt modedrama ”Heart Infinite · modetur” som integrerar mode, miljöskydd och sport på stranden av Huangpu -floden.
Underbara ljus, olika former av kläder och livliga sport … Detta ”Fantasy Fashion Drama” fullt av mode, sportstil och teknik är den olympiska kvalificeringsserien. ”Underbara tankar” om lärare och studenter vid Donghua University.
Från att använda andra -handkomponenter för att modifiera små fordon, till ”skateboard+vandring”, reser runt i Kina, från arvet av fadern och sonens ”Perak Dance Love”, till ”bergsklättring” Tao Liman World … hela mode Drama är uppdelat i ”Urban Pioneer” ”Nature”, ”Loch -Launhuo” och ”Lianren”, ”The Unity of Heaven and Man”. Fält, de berättar levande de fyra styckena ”på grund av kärlek, så berättelse Sports Story of Persistence.
I live -showen på drygt 40 minuter bär studenter på Donghua Universitys kostymföreställningar och internationella kulturella utbyteshögskolor kläder med element som små hjul, skyddsutrustning och klättring av stenprickar. ”Zero Distance” för att uppleva charmen med integrering av tvärbörden mellan olympisk och kreativ design.
De mer än 70 uppsättningarna av ursprungliga kostymer som visas i modedrama, som på ett smart sätt integreras i elementen i de fyra sporterna i den olympiska kvalificeringsserien, visar inte bara idrottsstilen, utan innehåller också miljöskyddskoncept och full av teknik.
Detta ”Fantasy Fashion Drama” är ”Two -Way Go” vid Donghua University och City Sports Festival.Donghua University har åtnjuter ett högt socialt rykte inom områdena textilier, material och design under de senaste åren har det djupt odlat nya spår som nya material och hållbar design för att bidra med visdom och styrka till konstruktionen av Shanghai’s Design Capital och Fashion Capital .För att betjäna denna olympiska kvalificeringsserie gav Donghua University, ett ”universitet vid dörren till huset” i Shanghai, full spel till egenskaperna hos disciplinen. Skådespelande team, upprepade gånger med tanke på varje uppsättning kläder, varje sminkyta, varje musik, varje action … presenterar det mest spännande scenen för idrottare och idrottare och idrottare och publik.
”Den olympiska kvalificeringsserien handlar inte bara om själva rörelsen, utan representerar också en livsstil och attityd. Vi integrerar det gröna konceptet med grönt olympisk, sparsamhet och de favoritmode elementen hos ungdomar. Den perfekta sammansmältningen av sporten och audiovisuella festtid , omfattande tre -dimensionell display visar stadens anda och stadstemperament i ”Magic Capital”.
I den fjärde handlingen av modedrama ”Heaven and Man Unity”, Zhang Hui, tränare för Tung Wah Request -teamet och hans älskare, världens bergsklättringsmästare Li Chunhua och dotter till ”Little Little Rockwater” -dotter till dotter till Protagonist.Zhang Hui är huvudtränare för Donghua University: s klättringsteam.Enligt Zhang Huis åsikt är ”Sports Spirit inte bara en svett på arenan och jubel av seger. Det är också en oöverträffad kamp utöver jaget och strävar efter excellens. I sport, även om du inte är en stjärnspelare, kan du ha det .
Bergklättring är ett vackert visitkort för Donghua campuskultur.Donghua University är en träningsplats för National Rock Climbing Team och Shanghai Rock Climbing Team.Den 17 april i år, 100 dagar efter öppningen av Paris -OS, anlände alla nationella klättringsteam till Donghua University för att starta One -Month Paris Olympic Qualification Pre -Training Training.
I de nuvarande olympiska kvalifikationerna har National Rock Climbing Team låst tre värdefulla platser i förväg, varav Deng Lijuan, en grundutbildare vid Donghua University, framgångsrikt vann en olympisk ”antagningsbiljett”.Deng Lijuan har vunnit fyra guldmedaljer i Women’s Speed ​​Project 2022 och 2023 International Climbing Climbing World Cup.
När det gäller det kommande OS i Paris är Deng Lijuan full av förtroende: ”Står på de olympiska spelen högsta podium, detta är drömmen för varje idrottare. För närvarande förbereder hon sig aktivt för de olympiska spelen och lugnar sin mentalitet och strävar hårt, och initiera sprintar till världsrekorden så att ungdomar inte är ung.
Förutom att odla idrottseliter fäster Donghua University också stor betydelse för att genomföra idrottsutbildning ”för alla”.Skolan föreslog och praktiserade ”Sportsman” campus sportutvecklingskoncept tidigare i inhemska universitet, och insisterar på att förlita sig på idrottsprojekt. ”Varje fysisk utbildningskurs, varje extra -läroplan, varje sporttävling” blir en idrottsman.
För närvarande har skolan 42 skolmässiga idrottslag, 37 studentsportsamhällen och 17 fakulteter och idrottsföreningar. Av tävlingslistan är den första omgången av officiell certifiering av ”Health Campus” för International University Sports Federation.
Genom byggandet av klassrummet i idrottsfolkets kongress blir campussporter gradvis huvudpositionen för att implementera hela personalen, hela processen och all -rundutbildning, utformar de viktigaste kanalerna för hälsosam personlighet och främja begreppet hälsa och berika huvudplattformen för campuskultur och universitetsanda.
författare:
Foto/text: Redaktör Yuan Jing: Wang Bailing Editor: Wang Wei
Omtryckt den här artikeln, ange källan.
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author