En student i Shaoyang hoppade av byggnaden efter att ha pratats om av läraren?Education Bureau: Uteslut honom dödande hanteras

Den 18 april exponerades en video på internet och sa att en student hoppade av byggnaden som hoppade från Shiqi -skolan i Shaoyang County, Hunan -provinsen.

På morgonen den 19 april sa reportern till Shaoyang County Education Bureau. Döda honom efter preliminär utredning.

Den 18 april publicerade Netizens att en student hoppade av byggnaden i Shiqi -skolan i Shaoyang County, Hunan -provinsen. hoppade av byggnaden.Journalisten fann att en annan netizen som påstod sig vara familjemedlemmarna i hoppbyggnaden publicerade online att eleverna som hoppade av byggnaden var deras brorson.Netizen sa att övervakningen visade att klockan 21.30 den 16 april stannade barnet på lärarens kontor på 4: e våningen i en timme.Samtidigt släppte Netizen också en video av elevens familjemedlemmar som brände papper vid skolporten.Reportern har försökt kontakta Netizen många gånger och fick inte ett svar från presstiden.

Skärmdumpar av videon av elevernas familjer som bränner papper på skolan (källa/nätverk)

På morgonen den 19 april kontaktade reportern Shiqi School of Shaoyang County av reportern.

Personalen på Chengguan polisstation vid Shaoyang County Public Security Bureau bekräftade att på kvällen den 16 april var studenten som hoppade av Shiqi -skolan sant.Den 19 april hade journalisterna upprepade gånger kallat Shaoyang County Public Security Bureau för att offentligt besvara telefonen offentligt. längre fanns.

På morgonen samma dag kontaktade journalisterna Shaoyang County Education Bureau som föräldrar till Shiqi -skolan. undersökning.

Personalen sa att situationen var att läraren fann att eleverna hade tittat på sina mobiltelefoner genom sina huvuden och bär Bluetooth -headset.Efter utredning av Public Security Bureau finns det ingen motsägelse mellan studenter och lärare.”Föräldrar är definitivt ledsna när de förlorar sina barn, och vi är beklagliga för detta.”

You May Also Like

More From Author