Provincial Training Project (2024-2026) i grundskolor och gymnasieskolor "Tio Million Talent Training Project", Start!

  Den 6 maj hölls lanseringsceremonin för provinsutbildningsprojektet (2024-2026) av ”Million Talent Training Project” i Guangdong-provinsen i Guangzhou.Lanseringsceremonin hålls genom att kombinera online och offline.Zhu Jianhua, en medlem av utbildningskommittén i provinsens partikommitté och ledamot av partikruppen och biträdande direktör för provinsdepartementet för utbildning deltog i ceremonin och höll ett tal.

bild

  Vid lanseringsceremonin betonade provinsdepartementet för utbildning att ”utbildaren” av den nya eran och inrättandet av ett system för tillväxten av teamet för att stödja lärare.Alla lokala städer, enheter och studenter måste djupt förstå och exakt förstå vikten av ”10 miljoner talangutbildningsprojekt” och främja odlingen av högskoliga utbildningstalenter med en hög känsla av ansvar och uppdrag.Varje utbildningsinstitution, praktikanter och lokala utbildningsavdelningar bör samarbeta noggrant och stärka utbyten för att säkerställa att ”10 miljoner talanger odlingsprojekt” har uppnått betydande resultat och resultat med hög kvalitet och spelar en ledande roll i demonstrationen. och styrka.

bild

  Den teoretiska instruktören från South China Normal University, Guangdong Technical Normal University, Foshan Education Bureau, Jiangmen Education Bureau, Peking Normal University Zhuhai campus, praktisk mentor och instruktör från Guangdong Provinsial School of Foreign Languages ​​and ArtsBerömd sekreterare skola (trädgård) lång,Representanter för studenter från kända lärare, kända klasslärare och andra projekt utbytte tal.Representanterna för provinsenheterna, chefen för utbildningsinstitutionen och den behöriga myndigheten undertecknade det tre -party -utbildningsavtalet på huvudplatsen, vilket markerade att projektet gick in i det betydande implementeringsstadiet.

bild

 bild  

  Relevanta ansvarsfulla kamrater, person som ansvarar för personalavdelningar, person som ansvarar för lärarutvecklingsbyråer och provinsutbildningsstudenter från 21 Prefecture -nivå marknadsföring och vissa län (städer, distrikt) utbildningsavdelningar från provinsen och provinsutbildningsstudenter deltog i evenemanget .


  Projektintroduktion:

  Sedan 1997 har Guangdong -provinsen lanserat ”Million Talent Training Project” för området för grundläggande utbildning och blivit en av de första provinserna i Kina som genomför sådana högenskilda talangträningsprojekt i Kina.Av de nästan tre partierna av utbildningsprojekt fick 978 elever provinsiell utbildning. och lärare i landet.

  För närvarande täcker ett nytt parti av ”miljoner talangträningsprojekt” (2024-2026), som lanseras, de typer av träningstyper som berömda sekreterare, kända lärare och kända klasslärare. Första gången, ny yrkesutbildning och berömd sekreterareutbildningskategori tillkom.Utbildningsuppgifterna ska vara gemensamt av Tsinghua University, Peking Normal University Zhuhai Campus, South China Normal University och Guangdong Technology Normal University.

You May Also Like

More From Author