Små, karakteristiska och kostnadseffektiva "länsturer" är för doftande

01:19

”County Tour” blev den nya trenden med turism under denna ”maj dag” -semester.Meituan -uppgifter visar att sökvolymen under den senaste månaden har relaterat till ”länsturer” har ökat 6 gånger år -på -år.Under semestern med majdag ökade antalet reservationer för länets hotell med 47%år -år och antalet kommersiella superbeställningsorder ökade med 55%år -år.”Nischlandskap, lokala egenskaper och kostnadseffektivitet” har blivit det hetaste nyckelordet för länsturism.

Länsturistdestination

Kaffebranschen utvecklas snabbt

I många länssturismdestinationer har kaffesindustrin utvecklats snabbt.Meituan -uppgifter visar att antalet kaffehandlare över hela landet har ökat med nästan dubbelt så mycket som förra året, och ordervolymen har ökat med 1,2 gånger år -år.

Många län har lanserat innovativa produkter som ”County Town Special” som ”Guizhou Strang Pear Bing American”, ”Ningxia Beipper Latte”, ”Tibetan CLANE CLACK CAMELLIA LATE”, och tillåter turister att förstå den lokala smaken i den nya smakupplevelsen .

Kafé med vackert landskap

Chengchengs unika turismresurser

Kaféet nära det vackra landskapet har också blivit en unik turismresurser i länet.Xichang, belägen i Liangshan Yi Autonomous Prefecture, Sichuan -provinsen, förlitar sig på de lila molnen som ett offer för att få kärleken till unga turister.Dricker en kopp kaffe på sidan av havet har det också blivit ett måste -projekt för att besöka Xichang i sociala medier. -år.

You May Also Like

More From Author