Zhongxian: Zhongyan Culture Tourism Month kommer att öppnas den 21 april

China News Service, Chongqing News, 19 april (reportern Jia Nan) Den 19, lärde reportern från Zhongxian, Chongqing City att den femte Zhongyan kulturturismmånaden Chongqing · Zhongxian County kommer att lanseras den 21 april.Från och med 20 maj kommer Zhongxian County att lansera ett antal underbara aktiviteter.
Bilden visar konferensplatsen.Skott av Jia Nan
Temat för årets lojala Orange Culture Tourism Monthly -evenemang är ”Fall In Love in Zhongyo · Xiang Yo Zhongzhou”.Under evenemanget kommer den andra Urban Art Life -säsongen i Urban Art Life, ”Three Gorges Staying City · Zhongzhou Lane” kommer att hållas i evenemanget. Orange ”Interactive Experience”, Changyou Zhongzhou · Happy Life ”Shibaozhai Huimin Consumption Month, maj 194. 19 Kina Turismdagens publicitet och marknadsföring och andra subaktiviteter.
Det är förstått att citruset som introducerats av Zhongxian är en mogen art på sommaren hänger med frukt under det första året. .Dessutom finns det många intressanta ”glasögon” i Zhongxian County Citrus: ”Fader och son”, i maj och juni har de mogna frukterna ännu inte plockats, men de unga frukterna har vuxit; Cykel och temperatur, färgen har förändrats från grönt till gult; ”Det finns frukt under de fyra säsongerna”, Zhongxian har bildat ett variationssystem med en komplett morgon, mitten, sen mognad och citrusfrukter året runt.
Efter hela linjen i Zhongshi Tourism Expressway har restiden från Zhongxian County till Shibaozhai förkortats från nästan 1 timme tidigare till cirka 20 minuter. främjar utvecklingen av turismprodukter för ”pärlor till kedjor”.
Enligt Qi Mingshan, biträdande länschef för folkets regering i Zhongxian County, har Zhongxian lanserat den berusade resan i Orange Township, resan för landsbygdsutforskning och kulturell utforskning med ”Zhongzhou åtta landskap” som sin kärnturistiska plats.Dessa tre linjer förbinder det humanistiska arvet, naturlandskapet, landsbygdsturism, semester och fritid etc. längs Yangtze -floden, som är lämpliga för blommor att njuta av blommor, spela förälder -barn och resa av sig själva.(över)
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author