Vi samlar ett antal dynamiska utställningar, kom för att se examen showen för Hangzhou College -studenter i denna modevecka

För några dagar sedan lanserade Zhejiang University of Technology ”fjärde Zhelian Fashion Week”.Fashion Week tar konceptet ”arv, innovation och utveckling”, med mode som länk, och prestandan för högskolestudenters examen design fungerar som en transportör för att använda fördelarna med modetalangträning, integration av mode och utbildning, Modekultur och gränsforskning inom mode, ärver vetenskapen och tekniksilksilkrötterna, skapar ett modemärke i Zhejiang, Build Hangzhou Fashion Highlands.
Under Fashion Week är en serie aktiviteter som den ”modekreativa” designerledande planen, Digital Fashion Virtual Show Release och Fashion Communication Forum utformade för att låta unga studenter veta hur man känner skönhet, uppskatta skönhet, skapa skönhet, djupt igenom Mode. av den stora föryngringen av den kinesiska nationen.
”Zhiyue”
På kvällen den 7 maj hölls examensföreställningen för 2024 -dräkten och kläddesignen vid Zhejiang University of Technology i kulturmuseet i Yishangxiang Town, Linping District.Temat för denna examensutställning är ”Zhiyue” -zhi zhi, som representerar den otroliga kunskapen från unga studenter, och utforskningen och strävan efter framtiden; liv.Zhiyue är också målet för unga studenter.
”Zhiyue” är inte bara ett kreativt tema, utan också en modeinställning, en strävan och utforskning av ett bättre liv.Konstruktionerna av detta år av kläd- och kläddesign startade från de tre delarna av visdomens mode, kulturarv och produktions- och utbildningsintegration. Visdom som en möjlighet att uttrycka den verkliga förståelsen för ett bättre liv.
I världen av ”Zhiyue” jagar inte längre, utan ett slags uttryck för livet, en manifestation av personlighet; är perfekt integrerad, och varje verk är fullt av konstnärlig atmosfär och plan för att beskriva ett bättre liv.
Examensmötet bjöd in speciellt de internationella utbytena från Japanese Sugano Clothing University att släppa dem först.Genom internationella utbyten och samarbete förstår studenter inte bara modekulturen och designkoncepten i olika länder, utan utvidgar också sina modehorisonter för att få inspiration och inspiration.
”40320000”
Den 8 maj släpptes Zhejiang University of Technology International Fashion Technology College of Fashion and Clothing Design (Sino -us Project) Professional Examens Design Exhibition på Graphic Information Center på Linping Campus vid Zhejiang University of Technology.
Vid titeln ”40320000” släppte denna examensutställning officiellt ”40320000 Second Cosmic Speed” digital showvideo.Temainspirationen kommer från ”hastigheten på det andra universum 40320000m/h”, som symboliserar drömmen om att bli av med jordens gravitationsfält och sträva efter ett bredare universumsutrymme.Verken inkluderar traditionell kultur, digital teknik, miljöskyddsekologi och andra teman, särskilt i avsnittet om produktions- och utbildningsintegration för att lägga till utställningar för modeskola enhetlig designtävling för att tolka unga människors observation av världen, utforskning av konst, tänkande om samhället, och arv av kultur.
Som kärnlänken för 2024 kläd- och kläddesign (Sino -us Project) Professional Theme Graduation Show, har Song Shi Touring Realm väckt uppmärksamheten hos många publik.119 Kandidater har tagit med 5 serier i 5 -serien av East, fixering, efter bevarande, efter hjärtat, Dark Domain Prelude och skoluniformer och totalt 132 noggrant utformade examensarbeten.Olika designstilar kompletterar varandra, och de är inspirerade av varandra, vilket gör att människor ser ljusa och förvånade ut.
Som en internationell utbytes- och visningsplattform deltog enastående studentdesign från internationella modeinstitutioner från Hanyang University i Sydkorea och University of Sipratt University i Indonesien i den gemensamma utställningen.
Den dynamiska prestanda för examen designen av årets modevecka är inte bara den koncentrerade visningen av utbildning och undervisningsresultat och skolutbildningsresultat i skolan i samband med mode internationaliseringsskolan, utan också den angelägna insikten och tendensen av mode digitalisering och odlingsmodellen för mode innovativa talanger.Det är underförstått att de skolrelaterade examensdesignarbeten deltog i Peking International College Student Week den 15 maj och 18 maj.
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author