På vägen för att bygga ett starkt turism -nationella turismutvecklingsprestationer relatorer

  Plockning av ”Internet Red City” smakar kulturell smak. potential och vitalitet.

  ”Utvecklingen av turism är en viktig punkt för att främja högkvalitativ utveckling.” Landets turistindustri för att påskynda utvecklingen och främja utveckling av hög kvalitet.

  Data visar att ”1: e” -semestern just passerade, med totalt 295 miljoner inhemska turismturism, en ökning med 7,6%år -år; .

  Tempo på resor och bländande data visar att turistnäringen som den strategiska pelarindustrin i den nationella ekonomin är mer konsoliderad.

  Turismprodukter av hög kvalitet är alltmer mångfaldig för att tillgodose behoven hos tre -nivå tre -dimensionalisering

  I början av sommaren, gå till Tongxiang, Zhejiang för att äta en skål med lokala egenskaper hos de lokala egenskaperna hos LIXIA med och efter plantorna, gå till Hubei för att ta en ”Mangya Kaitian Roman? .. Nyligen lanserade ministeriet för kultur och turism 82 ”års ålder? Nationens landsbygdsturism i landet” är de åttonde och landsbygdsturismlinjerna, vilket belyser det väntande landskapet, säsongsprodukter, folkkultur och människors liv i The the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the Wearch Människor relaterade till de tjugo -fyra solvillkoren.

  På landsbygden, när han tittade på vackert landskap och mat, upplevde den livliga ”bykvällen”, ”Village Super” och ”Village BA”, rankas landsbygdsturism som det första valet för resor.Demonstrationen av 1597 viktiga byar och städer i landsbygdsturism, integrationen av landsbygdsturism och multiformater och utvecklingen av högkvalitativ utveckling av landsbygden.

  I länet släpper turismmarknaden ny kinetisk energi för kulturturismförbrukning.Länets täckning av National A -Level turistattraktion ökade från 73%2012 till 93%2023. Den turistsköna platsen stöder starkt turismutveckling och ekonomisk utveckling av länet.

  I städer är fritidsturismförbrukningen stark, och fritidsdelar har blivit ett bra ställe för människor att slå kort för fritid.345 National Night Culture and Tourism Consumption Agglomeration Area utvecklade nattturprodukter med lokala egenskaper.

  Specialutställning, utomhusmarknad, maritim prestanda, kulturell och kreativ interaktiv upplevelse … ”1 maj” Holiday, ett stort antal publik i National Ocean Museum som ligger i Binhai New District, Tianjin, har mer än 10 kulturaktiviteter skapat en text För marin kultur ny upplevelse.

  I enlighet med folkets nya förväntningar har mitt land ökat utbudet av turismprodukter av hög kvalitet, antalet turistattraktioner har fortsatt att öka, typerna är mer olika, marknadsstorleken fortsätter att växa och det har blivit blivit En viktig grund för utvecklingen av turistnäringen.

  För närvarande har det funnits 15 700 A -nivå turistsköna platser i landet, varav 339 nivå 5A turistsköna platser.Typer av turistattraktioner har gradvis expanderat från traditionella naturlandskap, humanistiska monument och gradvis expanderat till landsbygden, is och snö, röda, temaparker, etc. Produktsystemet är mer komplett för att bättre möta turisternas sightseeing, fritid, semester och semester och Forskning, utbildning och andra tre -dimensionella tre -dimensionella efterfrågan.

  Det löser inte bara problemet med ”eller inte”, utan bryr sig också om frågan om ”bra eller nöjd”.

  Varje naturskönt område fortsätter att förbättra nivån på offentliga tjänster för turism.Det finns mer än 3 500 turistservicecenter i mitt land, cirka 150 000 nybyggda och utökade turisttoaletter, förbättrade turism och praktiska faciliteter, utvecklade smart turism, förespråkade civiliserad turism och gjorde dem mer praktiska att resa.

  För att skapa en god marknadsmiljö har kultur- och turismavdelningarna fortsatt att främja den speciella rättelse av resebyrån utan tillstånd att driva resebyråer, ”orimliga resor med låg kostnad” och etablera en normal -tillkännagiven bedömningsmekanism och distribuera brottsbekämpande inspektioner vid viktiga tidsnoder för att tillåta massorna att tillåta massorna som reser är mer säker.

  Känner kinesisk kultur och förbättrar kulturell självförtroende under resan

  Läs tusentals böcker och reser tusentals mil;Från stansning i museet, till ”Följ föreställningen” och ”Följ tävlingen för att resa”; När du reser humaniora, smakar karakteristiska kultur.

  På turismmarknaden blåser den nationella stilen.Med den kontinuerliga värmen av ”Hanfu -feber”, ”icke -eld”, ”Museum Fever”, ”Ancient City Fever”, ”Ancient Entusiasts” och ”Ancient Street Fever”, har resor till en traditionell kultur blivit valet av många människor , särskilt unga människor.Passagerarflödet av populära museer som Palace Museum, Sanxingdui Museum, Yinxu Museum och andra populära museer fortsatte att upprätthålla en hög nivå.Genom kreativ omvandling och innovativ utveckling, på grundval av att bevara historiska sammanhang, berömda historiska och kulturella städer, berömda städer och historiska och kulturella distrikt, har de lanserat trendiga spel, rika folkstullar och personligheter och har glödat mer kraftfullt.

  Under de senaste åren har fler och fler människor valt att komma in i de revolutionära museerna, minnesmärken, partihistoriska museer och martyrer kyrkogårdar i alla delar av moderlandet och stärka deras andliga kraft i att gå igenom historien och komma ihåg martyrerna.Data visar att röda turism A -nivå turistattraktioner har utvecklats snabbt.

  Under semestern är den stora muren, den långa marschen, desto större kanal, den gula floden och Yangtze River National Culture Park alla turister.Mitt land fortsätter att främja byggandet av nationella kulturparker, och turism har blivit ett viktigt sätt för människor att uppfatta den kinesiska kulturen och förbättra kulturellt självförtroende.

  Kulturella scenaktiviteter som konserter, musikfestivaler och konstutställningar har också blivit ett ”trafiklösenord” för att främja utvecklingen av turismekonomin.Under maj -dagssemestern i år hölls olika typer av musikfestivaler och andra aktiviteter i städer som Peking, Nanjing, Hangzhou, Chengdu och andra städer, och lockade ett stort antal turister. Konsumtionsentusiasmen har ökat avsevärt.

  Den smarta turismens uppslukande upplevelse som kännetecknas av ”Technology+Culture Tourism” har blivit en ny höjdpunkt i turismen.Förstärkt verklighet, virtuell verklighet, konstgjord intelligens och annan digital teknik, organisk integration av kulturella och kreativa element som organisk integration, vilket gör att turister djupt ingriper och interagerar upplevelser och bildar en ny konsumtionsscen.

  Främja byggandet av den nationella kulturindustrin och turismindustrins integrations- och utvecklingsdemonstrationzon, lansera 142 National Industrial Tourism Demonstration Bases, 74 Sports Tourism Demonstration Bases, Create a Smart Tourism Immersive Experience Space och släpp National Tourism Performing Arts Boutique Lists … Baserat på de inre interna och många branscherna är egenskaperna hos föreningar och ömsesidiga ger, och blir tvärgående integrering av turism och andra branscher mer och mer rikare och rikare.

  Främja utbytet av civilisationsutbyten och berätta historien om kinesiska berättelser

  ”May 1: a” -semestern har precis gått, och inträdesturnén startade en våg.Eller besök de berömda bergen och floderna, eller upplever traditionell kultur, eller smakar kinesiska mat.

  Inträdesturism är en direkt manifestation av nationell kulturell mjuk makt, internationell attraktion och turismens konkurrenskraft.Genom resefönstret korsar Kina med världen.

  Med återhämtningen av den internationella turismmarknaden och mer internationella rutter har Kina och många länders visumfria politik och olika praktiska åtgärder genomförts, och populariteten för utländska turister att resa till Kina har fortsatt att stiga.

  Under de senaste åren har mitt land stärkt det dubbla samarbetet med multi -multi för att vara värd för turismverksamhet i Kina, Ryssland, Kina, USA och Kina och Frankrike. och 3 turistkontor i Hong Kong och Taiwan är etablerade turister.

  Det ökande antalet inträdesturister är också ett test av servicemottagning i turistnäringen.De levande vanor och resebehov hos utlänningar på olika platser har fokuserat på att knäcka de svåra punkterna i inträde, resor, boende, turism, shopping, betalning och andra länkar, lanserar kontinuerligt relevanta åtgärder för att skapa en mer bekväm turistmiljö.

  Nyligen kom mer än 300 turister från Tyskland till Peking Tiantan Park för att känna den forntida stilen och forntida charm och njuta av det vackra landskapet.”För att välkomna utländska turister har vi stärkt servicegaranti. Online -biljettköpsplattformen har inrättat speciella kanaler som pass och permanenta bostadstillstånd för att tillhandahålla mer praktiska turisttjänster för utländska turister.” Tiantan Park introducerade.

  今年3月,国务院办公厅印发《关于进一步优化支付服务提升支付便利性的意见》,提出针对不同群体的支付习惯,统筹力量打通支付服务存在的堵点,弥合数字鸿沟,着力完善多层次、多元Betalningsservicesystemet ger bättre, effektiva och praktiska betalningstjänster för äldre, utländsk personal och andra grupper.

  Under det första kvartalet i år har Shanghai distribuerat 45 000 POS -maskiner i utländska kort. Kontantuttag, yttre kort och fickor för fickor;Fler och fler utländska turister känner gästerna.

  Utgående turism utvecklas också hälsosam.Kina är den största källan till internationell turism, och 144 länder och regioner har blivit destinationen för den kinesiska medborgargruppen utgående turism.

  Kultur är turismens själ, och turism är kulturens transportör.På vägen till att bygga ett starkt turismland visar China Tourism den unika charm för världen.(Reportern Zheng Haihan)

  Från: People’s Daily

  [Copyright och Disclaimer] Alla upphovsrättsarbeten som tillhör denna webbplats måste godkännas och anges när omtryckning och anger källan ”Kina industriella ekonomiska informationsnätverk”.Den som reproducerar artiklar och marknadsföringsinformation representerar endast författarens personliga synvinkel, representerar inte synpunkter och positioner på denna webbplats.Kontakta upphovsrätten: 010-65363056.

You May Also Like

More From Author