"Flera visdomar och modecirkulation tusentals mil" gick in i årtusenden som imponerande

Källa: Textil och kläder varje vecka

För att ytterligare påskynda konstruktionen av det moderna industriella systemet för textilen började cirkulationsgrenen av Kinas textilindustrins federation 2024 för att aktivt starta ”Wisdom Fashion Circulation Wanli Travel” -aktivitet på den nationella textil- och klädmarknaden. Diskussioner och utbyten, särskild dialog, operativ diagnos och annat arbete.16-17 april,Xu Jianhua, ordförande för cirkulationsgrenen i China Textile Industry Federation一行前往即墨商圈调研,先后走访调研了即墨服装市场、中纺服装城、岘山时尚广场(蚁家人品智公元项目)、布匹市场、小商品城、蚁家人科技集团公司和即发集团,与Personen som ansvarar för marknadshandlare och företag utbytte i djuputbyten och innehöll ett speciellt symposium.I början av 1980 -talet har Jimo Business District, som startade i början av 1980 -talet, utvecklats till ett modernt professionellt marknadsföringsdistrikt efter fyra flytt.Jimo Commercial District består av professionella handelsmarknader som kläder, små varor, tyger, E -Commerce Industrial ParksUnder de senaste åren har Jimo District Market Construction Service Center fortsatt att göra ansträngningar inom aspekterna av affärslayout, varumärkesodling, E -Commerce Services och Model Innovation, vilket hjälper affärsdistriktet att gå in på varumärkesvägen och intelligent utveckling.Forskarteamet kom först till Jimo klädmarknaden.

Jimo Clothing Market har en byggarea på 360 000 kvadratmeter, uppdelat i fem stora affärsområden, med mer än 9 000 butiker och mer än 7 000 operatörer.Marknaden driver huvudsakligen mäns, kvinnokläder, barnkläder, stickade stickade, sko och hattar, etc. Det genomsnittliga dagliga passagerarflödet är cirka 50 000, det högsta transaktionsvärdet på dagligen är 150 miljoner yuan, och det årliga produkttransaktionsvärdet överstiger 20 miljarder yuan.

Tre parter

Ställ in kvinnors gester med kläder

Det trepartiga sju-i-varumärket är främst för stadskvinnor som strävar efter skönhet, struktur och ett bekvämt liv vid 25-40 års ålder. Säkerställa bekväm design av hög kvalitet.Grundades i Shanghai 2013, 2015, rankades som den tionde största måste -besöksbutiken.

Genhe -kläder

Mode stadskvinnans varumärke

Som ett representativt varumärke på marknaden har Genhe Clothing 7 butiker på Jimo Clothing Market.Grundades 1995, var varumärket ”Genhe” officiellt registrerat 2004. Efter 30 års utveckling har det nu blivit ett professionellt kvinnokläderföretag som integrerar design, produktion, marknadsföring och bearbetning. Landet har etablerat ett omfattande marknadsföringssystem.Zhao Yuanjun, general manager of Genhe Clothing, introduced that at present, the company’s brands include more than a dozen independent brands such as Genhe, Ran Chun, as well as ten provincial agency brands of Ai to establish employee shares incentive mechanisms to create wholesale, Direkt verksamhet, regional general generation och regional general generation.

Forntida kinesiska öst

Jing Cheng, hantverkares hjärta

Det skapar huvudsakligen de två stora mitten av höghög -sen -varumärken av ”forntida Kina orientaliska” (förklaring: forntida kinesisk orientalisk civilisation) herrkläder, ”Ancient Chinese Ai Xi” (Förklaring: Shenzhou Huayi, Wu Minxi).Produkten är känd för sin höga struktur, modedesign och excellens och är välkänd av konsumenter.Xu Jianhua har mycket bekräftat och uppmuntrat varumärkets filosofi online och offline.

Louis Rapham

Den perfekta kombinationen av klassiskt och mode

Louis Raphab herremärke är registrerat i Hong Kong den 14 augusti 2010.Att följa den brittiska stilen, elegant stil, förespråka stilen för ny fritidism, inse den perfekta kombinationen av klassiker och mode och återspegla unik smak och kulturell konnotation.

Qingdao Xinerbao Industry and Trade Co., Ltd.

Integritetsoperationer gör att konsumenterna är säkra

Med fokus på varumärkesagenter, agenter, Mimeton, Hibi Wolf, Binton, Baoluhua och andra märken för herrekläder har fått utmärkelser som ”tunga kontrakt och kreditföretag” och ”konsumenter med förtroende”.Sedan företaget inrättades i mer än 20 år och följt begreppet integritet har det betygsatt som en integritetsoperatör på marknaden i många år.

Brother Shangpin

Erövra unga konsumentpersoner i enlighet med eran av den nya konsumtionstiden

Brother Shang Pin Liang Tsai, främst forskning och utveckling och design, driver mitt -till -hög -de -produkter, överensstämmer med unga människors konsumtionskoncept, uppdaterar varorna varje dag, inte bara effektivt förmedla produktkonceptet, berör direkt användaren utan Tillfredsställa också de kräsna konsumenterna.

Jimo Golden Fox Marketing Center

Enastående kanalhandlare av kinesiska klädmärken

Genom att anta en speciell butiksmodell har ett stort antal kunder högkvalitet odlats.På eftermiddagen den 16: e kom forskarteamet till Jimu Mountain Fashion Plaza för att undersöka prestationerna för den intellektuella konstruktionen av affärsdistriktet och inspekterade Pinzhi Ad Pinpin Warehouse och Qingdao E -Commerce Live Base.

Kvalitet

Nationens första produktion av produktion och marknadsföring av industriell bas

Pinzhi Industrial Innovation Complex är de sex huvudsakliga funktionella sektorerna i de sex stora funktionella segmenten i ANT Family Technology Group, Consumer Internet Community, Industrial Sharing Inspection Pink Warehouse, Industrial Internet Community, Industrial Supply Chain Platform, det nya detaljhandelsgemenskapen, och det yngre distriktet.

Pinzhi är placerad som ”Industrial Empowerment Platform”, den använder Jimos ”kinesiska stickade stad” som sitt industriella stöd, med ”ledande kvalitet, full -kedja empowerment” som sitt kärnkoncept och ”levande digital ekonomi” som en dragkraft. ”Industrial Chain+Supply Chain+Consumer Chain” integrerar symbiotisk industriklusterekologi, vilket ger nya möjligheter för Qingdaos industriella omvandling och uppgradering och ekonomisk utveckling av hög kvalitet.

Live E -Commerce Digital Economy Industrial Park

Samla empowerment för att främja branschens sunda utveckling

Qingdao Live E -Commerce Digital Economy Industrial Park tar live E -Commerce, Supply Chain Platform Enterprises och Smart Cloud Warehouse, som har främjat samarbetet i den fullständiga processen för live -sändningen E -Commerce Industry Chain.GAO Jinshan, ordförande för Qingdao Live E -Commerce Industry AssociationDet sägs att tröjor och barnkläder är de gyllene skyltarna i Jimo, och de är också hörnstenen i kvaliteten och varumärkesutvecklingen inom live e -handelsindustrin.Live Broadcast E -Commerce Digital Economy Industrial Park kommer att vara engagerad i att främja integrationen och utvecklingen av Qingdao -textilier och kläder online och offline och industriella ekologiska kluster.

Forskarteamet besökte också China Textiles and Costume City, Jimo Small Commodity Market och Cloth Market och pratade med några köpmän för att förstå köpmännens verksamhet.I marknaden för handel med marknadsupphandling såg Xu Jianhua också driftsprocessen för informationsplattformen för marknadsföringshandelsnätverk på plats för att förstå utvecklingen av handel med marknadsupphandling.

Ant Family Technology Group Corporation

Skapa ett industriellt sammankopplingssystem för hög kvalitet

På morgonen den 17: e gick Xu Jianhua och hans parti till Digital Exhibition Hall och Craftsman Exhibition Center i Ant Family Technology Group Corporation för att inspektera den digitala intellektuella utställningshallen, skytteområdet, utställningsområdet, live sändningsrum, etc., och lyssna på introduktionen av företaget.Från ANT -familjens perspektiv har den utmärkta kvaliteten på produkter och återköp av användare alltid varit grunden för företagens överlevnad och hållbar utveckling.För att uppnå dessa två mål varade ANT -familjegruppen i många år och byggde sin egen fullständiga slutna slinga.De har etablerat teknikcentra, designforsknings- och utvecklingscentra och driftshanteringscentra i många städer över hela landet, etablerat 6 stora industribaser i landet och inspektions- och lagerbaser och bildade en komplett industrikedja med högkvalitativ utveckling.

Zhang Liming, vice chef för Qingdao Ant Family Technology Group Co., Ltd.Ärligt talat, ”bara genom att göra bättre produkter kan vår existens vara värdefull.” , skapa en intern cirkulär affärsekologi som integrerar, samordnar och effektivare verksamhet och främjar ytterligare utvecklingen av Jimo -klädmarknaden.

Qingdao Shifa Group

Traditionella branscher visar ny charm

På många ställen klassificeras textilindustrin som en traditionell industri, och den är märkt med lågt tekniskt innehåll och stora föroreningar.När du går in i FA -gruppen ser forskarteamet en annan scen.På tyget utvecklas rackkrabbskal, sugrör, chenkorn majs och till och med mineralvattenflaskor som nya fibermaterial; började uppgradera de intelligenta produktionslinjerna för avancerad teknik som integrerad big data, artificiell intelligens och 5G;

Xu Jianhua lärde sig i detalj att den vetenskapliga och tekniska forskningen och utvecklingen och produktionen och verksamheten i Shifa Group under de senaste åren, bekräftade praxis och framsteg av företagets anslutning till innovation, främja omvandlingen och uppgraderingen av traditionella industrier och diskutera med personen ansvarig för företaget.

På eftermiddagen samma dag genomförde forskarteamet för China Textile Federation Merchants -filialen och ledarna för Jimo Management Committee och ledarna för Jimo Management Committee och handelsrepresentanter i djuputbyten kring utvecklingen av Jimo Clothing Market .

You May Also Like

More From Author