"Utsökt provins" blir konsumtionstrenden, och mer än 40 % av konsumenterna kommer att jämföra varorna än tre.

Jimu -journalisten Chai Jing

Köp en tillfällig mat, wifi på offentliga platser och ull från gruppköp, men inte köpa varumärkesvaror, men välj att ersätta … Under de senaste åren har tullen som sparar pengar och jämför priset sopat på internet, blivit en roman konsumtionstrend.

På motsvarande sätt har stora e -handelsåtgärder ofta rullat upp till låga priser.Den 17 april släppte Jingxis special shoppingmärke, Jingxi, Weibo.

E -Commerces lågkostnadsslagfält är rök igen.

Spara pengar för att bli nytt mode

43,1%av konsumenterna innan de shoppar än tre företag

Att köpa stora namn varor är uppenbarligen inte längre det mode som konsumenterna strävar efter.”Houlang Research Institute” ”2023 Young People Save Money Save Report” som släpptes i september förra året visar att mer än 40%av grupperna med mer än 20 000 och mer än 30 000 köps av en platt produktprodukt.Hos personer med en månadslön på 20 000 gillar jag att köpa t -shirts med ett genomsnittspris på 100 yuan.

Spara pengar och bli nyckelorden för den nuvarande konsumtionstrenden.”Vitboken i de kinesiska konsumtionstrenderna 2023″ som släpptes av ”Netease Digital Reading” visar att 32,2%av konsumenterna köper bara sina egna leveranser, vilket varumärke är det största att köpa.

Det finns också 25,9%av dem vägrar inte att göra ”matematikfrågor”, vill bara vara lite talande.Dessutom kommer 43,1%av unga konsumenter först att jämföra priset på olika kanaler och plattformar, samtidigt som de säkerställer att kvaliteten på varor är garanterad och strävar efter att ta tag i det ”lägsta priset i hela nätverket”.

På sociala medieplattformar som Xiaohongshu och Douyin kommer olika sagging ullnoter och videor publicerade av netizens att orsaka heta diskussioner i hela nätverket då och då.

För den här konsumenternas session, ”Du kan köpa dyrt men du får inte köpa dyra” är det sista ordet.

Jingxi startade direkt ett priskrig

Lanserade ”Competition”

Enligt denna konsumtionstrend ökar också det låga priset på e -handel ”volym”.

Den 17 april släppte Jingxis special shoppingmärke, Jingxi, Weibo.

Denna incident har väckt omfattande uppmärksamhet på det allmänna opinionsfältet.Vissa människor i branschen har tolkat att ”konkurrenspris” innebär att jämföra priser med en annan e -handelsplattform i branschen.Jingxi driver direkt målet för detta priskrig, och det pekar på en annan e -handelsplattform känd för sina låga priser.

Nyheterna som släpptes av den officiella Weibo från Jingxi som direkt drivs visade att ”tävlingspris” -evenemanget täckte alla produkter från alla kategorier som hemlösa produkter, daglig användning av hem, sport utomhus, mat och dryck, skönhetshudvård, klädtroar, digitala digitala , etc. essensSkala och djup i branschen är sällsynta i branschen.

Enligt den officiella beskrivningen drev ”konkurrenspris” -aktiviteten som lanserades av Jingxi direkt, det vill säga alla råvarupriser är lägre än en annan liknande produkt av e -handelsplattformar kända för sin extremt lågkostnads ​​-Commerce -plattform.Konsumenter sökte efter ”Jingxi Direct Statistics” i Jingdong -appen och gick in i den officiella butiken i Jingxi State, och de kan köpa Jingxi -zhizhi -produkter.

I november 2023 återföddes JD.com: s special shopping-varumärke- ”Jingxi” och lanserade en ny modell av ”Jingxi Direct Management”.Till skillnad från den ursprungliga Self -Employment Model of JD.com (JD.coms Self -Selling, JD Logistics Express, After -Sales) och Open Platform Model (fungerar med tredje -Party -köpmän i JD), ”Jingxi Direct Management” använder liknande liknande liknande liknande liknande Självoperaterade modeller. priser.

Till skillnad från andra e -handelsplattformar, som mestadels säljs av handelsföretag, varumärkeshandlare, spenderar pengar för att köpa trafik och höja marknadsföring, slingrar Jingxi direkt till förbikoppling av mellanhänder som tjänar skillnaden, direkt från Industrial Belt Factory och vara ansvarig För nästan allt.På grundval av den lägsta kostnaden, genom att driva ut valda produkter, JD.com: s trafikstöd, ge försäljningen av varorna, skapa explosiva modeller, därmed ytterligare minska kostnaderna och uppnå det lägsta priset.

Till skillnad från den lågkostnadsmodellen för andra e -handelsplattformar fungerar JingXi direkt för att säkerställa att produktens kvalitet är tillförlitlig, ingrediensens samvete och punden.

Även om skillnaden mellan samma produkter på olika plattformar ser det ut som några dollar, men ackumuleringen är mindre och det är mycket tid.

Branschexperter sa att med de djupa förändringarna i konsumtionstrenderna blir ”lågprissatta” ett nytt mode.På motsvarande sätt har e -handelsindustrin under det senaste året återgått till låga priser, och priskriget för e -handeln förväntas intensifieras i framtiden.

(Källa: Polar News)

You May Also Like

More From Author