Från "super lätt att köpa" till "super rolig" maj dag semester blir mer och mer fashionabla

Halvön alla medieportera Chen Yuan

May Day -semestern kommer, och maj -dagssemestern med sin egen trafik är nyckeln till att marknaden rycker på marknaden.Enligt CCTV News: Den 17 april sålde järnvägen 12306 en 51 -dagars tågbiljett, med en kumulativ försäljning på 22.959 miljoner den dagen.Den heta försäljningen av tågbiljetter visar människors förväntningar på majdagens semester.Den enorma konsumtionspotentialen är på väg att släppas, och många branscher har redan kontrollerat sina nävar för att förbereda sig för att göra ett stort jobb under denna semester.

Fancy Marketing främjar konsumtion,Förstå den ”gyllene filen” av konsumtion

Under de senaste åren har full av turistattraktioner gjort många Qingdao -medborgare att välja att tillbringa semestern hemma.Många köpmän ser också utländska turister och lokala medborgares behov under semestern och har genomfört rika marknadsföringsaktiviteter: husdjur fans musikfestival, cirkelpulverhoppning dai, söt husdjur socialt möte … de senaste dagarna besökte reportrar och fann att reportrar fann att för att locka konsumenterna att starta en ny shoppingupplevelse och främja den kontinuerliga ökningen av konsumentmarknaden har de viktigaste affärsdistrikten i denna stad gjort ”arton kampsport”, planerat och förbereder en mängd olika temanmarknadsföring Aktiviteter, från kultur och konst till utomhussporter, från kreativ samling, från kreativ samling den diversifierade upplevelsen under marknadsföring av staden från marknaden till marknadsföring av ”fancy” ger en mängd konsumentval för medborgare och turister.

Qingdao Vientiane City välkomnar 9 -årsjubileumsbutiken och den kommande semestern 1 maj.Baserat på stilen med stil med en mängd ljusa sommarfärger, visar den en öliknande semesteratmosfär.Surfing Board, dessertbil, munkhus, dubbelskiktbar … Skapa en ö i en stad.Hela scenen är inte bara lämplig för punch -in -card för att ta bilder, utan också Luneurs Yuele Poetry Shandongs första butik, Jomalone Zu Malong 2024 Flowing Specup Store: Crying Center ”Frog Love Cry” temaffären i Shandong första utställningen Four Island Concept -butiker bosatte sig i.

Taixingli från Zhongshan Road utarbetade också olika underbara aktiviteter under majdagen.Det unga formatet med huvudformatet för hantverk BA, cocktailbarer och heta potten, och aktiviteter tenderar också att ”trenda mode”.

Förutom den verksamhetsstil som ungdomar älskar, beaktar många affärsdistrikt också behoven hos familjer och husdjur.Från 19 april öppnas Creamiepark Cream Cream Bear Park till Laoshan Vancouver.De 6 stora stanspunkterna uppfyller också behoven av vila och avkoppling och styling.

Business District är ”första butik”,1 maj besök i den nya butiken för att bli fashionabla

Det är värt att nämna att många första butiker har bosatt sig i Qingdao i år, och många nya butiker och första butiker kommer också att öppna en efter varandra.

Efter introduktionen av de första butikerna som Banana, CGV Studios och Fang Institute Bookstore, under det första kvartalet i år, fanns det många Shandong -institut som ”Emerald Tea Rain Plast” och ”Aidou Economy Store”. är också tätt bosatt i Vientiane City, liksom en tung restaurang som fokuserar på konceptet ”järnvägsleverans”, C3 Cultural and Creative Product Art Collection Store, Full -Age Bookstore Brand Sentencestore, Meat Question House, Vitality and Other Shandong The the Shandong the the First Store förbereder sig för öppning.”Jag hörde en vän säga att Vientiane City har öppnat många nya butiker nyligen. Under maj -dagens semester planerade jag att ta några vänner för att se det.” May Day Holiday har ordnat alla typer av olika typer av helgdagar med vänner.

Dessutom har Hisense Plaza också introducerat den första butiken med höga modemärken som XIU Like och Bogner, och investeringens främjande av det djupblå Center Commercial Plaza -projektet i konstruktionen har involverat många första butiker i Shandong.

Minnen från Lao Qingdao -folket har också ett nytt utseende under maj -dagen -29 nya butiker inklusive Gaojia Pot Stickers, Lao Cangkou Fried Spetts och Lao Jiao Nanya Cakes kommer att öppnas efter varandra.För inte så länge sedan har öppningen av Tofu -hjärnan i Chai -gården tillåtit ett stort antal Qingdao -människor att ”återvända till det gröna” och kom för att prova något nytt. Smak ”och” folkegenskaper ”, kräftor, kräftor, kräftor, kräftor, altarköttet, till och med den traditionella kopparköttkötthallen läggs till Qingdaos lokala skaldjurselement.”Vi har ett slogan på Chai -gården. Berätta för reportrar som denna.

You May Also Like

More From Author