Italiensk resenär: "Huangshan Yunhai, vacker är så rörlig"

Dahui News News Under våren av Huangshan är det soligt efter regnet, det gröna färgningen av tusentals toppar, molnen rusar runt, och skönheten är lika vacker som en fairyland.På morgonen den 20 april gick resehandlaren ”Hello! China” från Italien in i Huangshan Scenic -området och öppnade en vacker inspektionstur i den vackra Huangshan -våren.

I april var Huangshan full av våren, full av ögon, blommor i bergen och fåglar.Delegationen tog Yaiping Ropeway till berget och upplevde den underbara kulan med att gå genom molnen.

Foto av Cai Ji’an

Resenärer plockade upp sina steg och såg hela vägen.Ibland stannade de, tog ut kameror, mobiltelefoner eller tog bilder eller tog ett gruppfoto.I Yuping Scenic Area, efter dopet av vårregn, välkomnade ”National Treasure” kronan av tallgrenar och vitalitet.

Foto av Cai Ji’an

På den röda balkongen i Yuping Building kunde Jerach Jovani, den kinesiska marknadschefen från Mistelall Travel Agency, inte vänta med att dela Huangshan -resan. Otroligt och unikt. Av bra -ser foton.

Foto av Cai Ji’an

De flesta av de italienska resenärerna som undersöktes denna gång kom till Huangshan för första gången.Wang Xin, biträdande direktör för det kinesiska turistkontoret i Rom, introducerade: ”Denna resa till Huangshan har lämnat ett vackert och djupt intryck på italienska resenärer. För chockerande håller alla med om att för italienska turister är Huangshan en plats som är mycket lämplig för turism och avkoppling.

Foto av Cai Ji’an

Det är underförstått att i år markerar 20 -årsjubileet för inrättandet av ett omfattande strategiskt partnerskap i Kina och det är också 700 -årsjubileet för Marco Polos död. Resenärer för att titta på hela Kina, driva mer inhemska utmärkta turismdestinationer till den italienska marknaden och främja kulturturismutbyten och samarbete mellan Kina och Italien.

You May Also Like

More From Author