Kom till en "Super Travel Travel" i Shandong!"Knowing Qilu" forskningsturismvarumärke

”Att se den gula floden och känna lycka, se Taiyi och känna till världens människor. Att se havet brett och känna till världen är långt borta, kanalen och norr och söder blandas …” Den 25 april öppnar öppningen öppningen Av den högkvalitativa utvecklingskonferensen för Shandong -provinsens kulturturismindustri 2024, och varumärket för forskningsturism av ”Seeing Qilu” släpptes samtidigt.

På platsen, Linyi -skådespelaren Guo Xiaodong och 16 Prefecture -nivå städer som representerar 16 prefekturstäder på uppdrag av Shandong -provinsen som ”känner till Qilu Fu”. Qilu ”.Den klassiska klassiska klassiska ”Knowledge Qilu Fu” uttryckte inte bara det djupa historiska och kulturella arvet i Shandong -provinsen, utan visade också studiesturismförslag och känslomässigt värde för ”integration av kunskap och handling, lärande och allmän allmänna”.

Enligt rapporterna syftar ”se Qilu” till att förespråka en ”super rese rese” attityd, känslor och värde, markera och betona att återvända till Qilu Land, titta tillbaka på den historiska scenen, återgå till källan till kulturella källor, återvända till folklore life, define Shandong Province as the definition of Shandong Province as it as a Shandong Province as it is defined as the Shandong province as as a Shandong Province as it is defined as a Shandong Province as it as a Shandong province as it is defined as as En Shandong -provins som det definierades som en Shandong -provins som det definierades som ett Shandong -provins som det definierades som en Shandong -provins som det definierades som en Shandong -provins som en Shandong -provins. Klassrum och ett globalt klassrum utan murar, som bevittnar historien för Xingzhi -klassen och insatt av klassrummen i livet och förståelse för livet, och i vägen för att studera, se den visdomsförmögenhet som skapats av Qilu Land för utvecklingen av den kinesiska civilisationen.

”Om det sägs att ’Holy Shandong’ är en slags gästvänlig och entusiastisk attityd, är ’att se Qilu’ resultatet av en upplevelse. Från perspektivet av djupa nivåer,” HKKE Shandong ”” turister ”-kunskap” kulturell kulturell Produkter är i sin tur att förvandla mer kulturella resurser med hög kvalitet i Shandong till synliga, kunniga, kunniga och förnuftiga produkter. -Provet inbjudan och medveten att våga göra ett stort resursprovins med kulturturism.

Det rapporteras att Shandong Provincial Department of Culture and Tourism kommer gemensamt att fördjupa forskningsprodukter, temalinjer och erfarenhetsscener för varumärket ”Knowledge Qilu”, så att varje forsknings turismutrymme blir ett ”kunskapsklassrum”, så att varje forskning och varje forskning Turismupplevelseupplevelse Du kan ”se Qilu” så att varje forsknings turistdeltagare kan utforska kulturen, ha en känsla av forskning, ha något att lära sig, ha lärt sig, veta vad som lärs och resa.

You May Also Like

More From Author