Under semestern "1 maj" var länsturism i brand!Den natursköna biljettordervolymen har ökat med 151%→

(CCTV Finance ”Economic Information Network”))För närvarande inledde turismmarknaden i toppen av ”May Day”.Uppgifter från turistplattformen visar att årets ”1: e” -turistiska turistbeställningar ”maj -avlägset är för mer än hälften, och den sjunkande turismmarknaden har presterat bra.
Wang Jining, som arbetade i Peking, började planera att resa under den 1 maj -semestern i början av april.Wang Jining berättade för reportrar att jämfört med de strikta reseplanerna att formulera tidigare år, årets ”1 maj” -semesterplan är mer avslappnad, mer avslappnad och mer prisvärd.
Reportern fick veta att till skillnad från den korta avståndsresan under Qingming -semestern, svarade ”Holiday Mid -Long -term -turismen på” Mid -long -term. marknaden som turistdestination.Tianshui, Xuzhou, Zibo, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang, Yantai, Huangshan och andra städer har blivit de snabbaste städerna i ”Holiday Hotel Hotel Reservation.Samtidigt har länsturism också medfört en ny ökning av turismmarknaden.
Liu Yue, chef för avdelningen för offentliga frågor för en online resplattform:Antalet beställningar på länets marknadshotell ökade med 68%år -år och biljettorder på natursköna platser ökade med 151%år -år. är alla populära länsturismdestinationer.
Dessutom har ”efter föreställningen” och ”att springa till en stad för en föreställning” blivit en ny trend av livet för unga människor.På turistplattformen är ”den 1 maj” semestern som håller en konsert och festivalstadssökning hög.Bland dem ökades orsaken till ”May Day” Holiday Hotel av orsaken med 105%året -år och utländska turister stod för 90%.
Omtryckt, ange CCTV -finansiering
Redigera: Pan Yan
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author