Den andra turnélistan!Ett stort antal människor tillströmning!Kunming sparkades igen!

Kunming i april
Det är drömmande, underbart, romantiskt
Blå -pullblå blommablomma
Det ögonblick då staden är fantastisk varje år
Få Kunming att njuta av det drömmande blå -pola havet
24 april
”Kunming Blue Flower Lord Welcome to Flower” på den andra turnélistan på rubriken Hot List
Medborgare och turister i alla riktningar häller här
Bara för att se denna drömliknande skönhet
Under den blå blå himlen i Kunming blommade Lintelianna i mitten av mittvägen i Wuhua -distriktet, de blommande blå -purpleblommorna svängde i vinden, och luften flytande i luften och en svag doft.
Mitt i undervisningshallen, under de höga blå blommaträden, flödar människor som vävning, och bilen är hästar. Vissa människor tittar upp tyst.
De dubbla bussarna med dubbla skikt bär långsamt turister från blomstervägen och ger människor omedelbart en långsam -mortar -liknande visuell inverkan i filmen.Det övre lagret av bussen är konvertibel, med stora buketter med blommor inuti.Besökare kan ta ett foto med Blue Flower Torin, lappa den interna enheten på lastbilen och få en bättre visningsvinkel och romantisk stans -i besöksupplevelse.
Från driftsdatumet för blommavisbussen till 5 maj är körtiden 8: 00-18: 00 varje dag och de tre fordonen drivs växelvis.Flower Viewing Bus ligger på parkeringsplatsen Lotus Pond för skärningspunkten mellan Xuefu Road och mitten av skolan.
För att förbättra känslan av fotoatmosfär kommer turister också att välja att tillbringa 12 yuan på vägkanten för att köpa en smurium kulturell och kreativ glass.Den livliga sapulomglassen är mycket matchad med den blå blomman, och den blå himlen är mycket matchad.
Det är värt att nämna att blommavisningen också kommer att tillhandahålla ”exklusiv” glass för folket och turisterna från bilen.
Det finns en speciell kamera bredvid Golden Lotus Hotel.
”Manchuki Spring Bancheng Purple, men se de blå marionettblommorna fulla av grenar.”
Lantana har gått in i översvämningsperioden.
Det är dags att njuta av blommorna
Som ett populärt landskapsträd
Förutom den långvariga ”Blue Flower Avenue” i mitten av undervisningsplatsen
Det finns många vägar och samhällen i Kunming.
Spring City
Sacruma från Chuncheng Road är en nettoröd plats som utvecklats under de två föregående åren.Det mest underbara är att det finns några meter flodvallen på sidan av vägen och drar närmare avståndet mellan turister och höga smurium. blommor.
Denghua street
Denghua Street har inte bara en lång blå blommavenue, utan har också få människor, mindre bilar och tyst miljö, vilket är mycket lämpligt att gå under promenader.När du går till slutet av vägen, sväng höger och går direkt till Huanggong East Street.
Panklongjiang
”Mother River” Panlong River går genom Kunming, som har flödat i tusentals år.
Hongjinväg
Hongjin Road är platsen där Kunming är den mest plantering, med ett antal tusentals växter.Blommorna dansar med vinden, varma och underbara, och de röda borgarna är Lintel.Jämfört med den molnlösa middagen på morgonen kommer den blå himlen att återspegla blommorna från Hongjin Road.
Beijing
Blue Flower Torin på Peking Road är främst planterad på mitten av vägen.Trafikflödet av Peking -vägar är emellertid stort.
Baohai
Jämfört med andra platser ger Blue Flower -balk i Baohai Park människor en annan känsla, och det skivade smuriumet kommer att göra parken till en drömmande och elegant scen.
Palm Spring City är omfattande från dagens rubriker, Metropolis Times, Kunming Wuhua Release, etc.
Redigera: Mo Kaijing
Redaktör: Zhou Xiaoxue
Rättegång: Zhou Jianjun
Jag mår bra, klicka
och
Fram!
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author