Solskyddsmedel för att välkomna värmeförsäljningsteknologi för att stärka mer diversifierade scenarier

Reporter Lu Yue □ Wang Ziqian

I maj blev vädret varmare och fotgängare som bär soliga kläder kan ses överallt.Reportern fick veta att solskyddsmedvetenheten under de senaste åren, med förekomsten av utomhussporter och förbättring av medvetenheten om konsumentsolskydd, inleds av enastående utvecklingsmöjligheter.Från ridning, vandringar till camping, till urban pendling och förälder -barnresor, applikationsscenarierna för solskyddsmedel blir allt mer diversifierade och marknadens efterfrågan fortsätter att växa.

Från solskydd till ”dagligen”

Multiscenes hjälper marknadsutvidgning

Xiaohongshus ”2023 Outdoor Life Trend Report” visar att från januari till oktober 2023 är antalet anteckningar relaterade till de ridande anteckningarna nästan 400%, och antalet vandringsrelaterade anteckningar är nästan 300%. att publicera en tillväxttakt på 100-150%.

”Förekomsten av utomhussporter som cykling, vandring, camping och den kontinuerliga förbättringen av konsumenthudvård och medvetenhet mot anti är lämpliga för ett stort antal solskyddsmärken och produkter som är lämpliga för diversifierade scenarier och huvudfunktionella skillnader.” I en intervju med reportrar sa Zhang Yuang: ”Detta berikar inte bara valet av konsumenter, utan skapar också en ny ökning av den traditionella konsumentvarukategorin.” Jackan året -års ökning på mer än 160%.

Reportern fick veta att förutom flera utomhusscener används solskyddskläder också i underavdelningar som stadspendlar och förälder -barnresor och gradvis rör sig mot det dagliga livet.Ms Li, konsumenter från Peking, sa till reportrar, ”Jag köpte just en solskyddsmedel för inte så länge sedan, som var” universell ”. ”Netizens of Hongshu delade också,” Outdoor har öppnat läget ”Sullen Sun”. Förhindra att huden solbrändes, och det tunna tyget kan också ha ”anti -mosquito” -effekten. ”

Från en singel till flera

På tal om effekter mer om teknik

Branschexperter påpekade att behoven i flera scenarier ställde fram fler krav på uppströms om solskyddsindustrin, så att varumärket också har en tydligare utvecklingsriktning.Förutom de grundläggande solskyddskraven är solskyddskläder med vindrutan förebyggande, regntät, mygg och svettfast funktion eftertraktade av konsumenterna.

Samtidigt kan det effektivt skydda ultravioletta strålar och uppnå fullband med hög multiplikation solskyddsmedel, integrera mer högtekniska solskyddsprodukter och bli en ny marknadstillväxtpunkt.

Det rapporteras att Banana 2024 lanserade en serie produkter som dubbel -sidoid -exponering, molnkylning, lätt lagring och träningens termiska träning för att möta konsumenternas segmentering i olika scenarier.Till exempel, Jech Ultra-S Sports Sunscreen-kläder, för sommarsportscener, adopterar unika skrifter, lägger till höga elastiska fibrer för att få mer tredimensionell svalhet, större stretch och elasticitet och kan uppnå varm svett och svett. Långsiktig solbränna utomhus, bättre uppfylla konsumentövningens behov hos konsumenter under sommarens höga temperaturförhållanden.

Dessutom lanserade Bosideng också den tredje -generationens all -around solskyddsjacka i år, som också lanserade den tredje generationen av 3.0, som helt kombinerar solskyddsteknologi och modeestetik.Det är underförstått att när det gäller solskyddsmedel är produkten företrädesvis den ursprungliga gasvävens solskyddsmedel, garnet kommer med solskyddsfaktorer, lägger till nano -nivån TiO2 -partiklar och motstår ultravioletstrålarna i varje band genom en speciell vävningsstruktur för att effektivt förhindra att förhindra att effektivt förhindra solbränna.När det gäller vetenskaplig och teknisk innovation är den tredje generationens solskyddsjacka utrustad med en oberoende Bo-Tech-kylteknik, vilket ger en uppfriskande upplevelse till konsumenterna.När det gäller modedesign gick Bosideng samman med den franska ”Andam” Fashion Award -vinnaren för att kombinera utformningen av utomhuskamouflage med det nya tekniken solskyddsmedel för att skapa en mer fashionabla solskyddsmedel.

Från dislokerad till specifikationer

Inse branschstandardisering och utveckling av transparens

Under de senaste åren, som utomhussportvarumärken, snabba modemärken och till och med vita varumärkeshandlare har hällt in på solskyddsmarknaden, har branschen också ”rullat” en ny höjd.Konsumenterna mötte en mängd propaganda, men kunde inte verifieras på produktens kvalitet och specifika solskyddseffekter.

I en intervju med reportrar sa den berörda personen som ansvarar för Banana: ”För närvarande finns det en brist på enhetliga och transparenta produktstandarder i branschen. Många märken använder ofta suddiga marknadsföringsord som” Super Sunscreen ”” the the the the the Kirurgi ger sällan vetenskaplig grund som specifika värden och testrapporter.

Reportern såg att på grund av bristen på industristandarder orsakade tillströmningen av ett stort antal köpmän också ett blandat fenomen av fisk och drakar på solskyddsmarknaden, och det fanns till och med dåliga ”vita kort” och stugköpare överdrivna publicitet att söka efter Privat intresse.Dessutom märkte reportern att även om landet och branschen har vissa standarder och förordningar, är detekterings- och certifieringssystemet runt Sunlight Jacket -produkter ännu inte fullständiga.”Till exempel kan vissa märken inte tillhandahålla fullständiga produkttestrapporter, eller äktheten och noggrannheten i testrapporten är tveksam. Denna situation skadar inte bara konsumenternas rättigheter och intressen utan också påverkar branschens övergripande bild och en sund utveckling. ”Industrins insiders medgav.

You May Also Like

More From Author