Trenden med "hårdvara" blåser fortfarande till modecirkeln

I bär stiger människors humör alltid och faller med förändringarna under de fyra säsongerna.Farväl till höstens rikedom, den djupa vintern och vårens mjukhet.

Utan reservation är det fascinerat av världen.Under de senaste månaderna har Liu Yifei gjort en het sökning med två uppsättningar ”guld och silver”.

Under en lång tid fortsatte grundpelaren av tyst lyx och intellektuell stil på huvudtiden att leda ämnet för modecirkeln.Nu har den högprofilerade metallkänslan en konventionell estetisk kognition och återgår till positionen som ”toppflöde”.

Från och med ”hårdvaruflickan” som exploderade förra året, dök de coola metallelementen oftare i matchningen av millennials och olika stilar.

Allt detta kan följas.Den lysande metallen inkluderar en mängd olika element som framtida känsla, y2k, disco, etc., med lite styrka och styrka, dess utseende kommer alltid att vara full av små överraskningar.

På det första steget av ”Breeze 2024” valde Li Xirui en glänsande look.

Metallkänslan är mycket öppen, och det verkar sammanfalla med sommaren.När allt kommer omkring, vem kan vägra att vara den mest ögonfångande bling -flickan?

Besattheten av metallsilver härstammar från människors längtan efter futurism.

Dess charm är som ett litet stjärnljus från året med ljus, ljust och kallt, rörande och främmande.Det finns ingen temperaturliknande skärpa, men oavsiktligt utstrålar Demonens skönhet i vågljusflödet.

I filmen ”Beauty Walk”, Audrey som han själv var gjord av Paco Rabannes kreativa metallkjol.

Detta djärva och avant -garde -arbete kallades en gång ”12 otillfredsställande kjolar av moderna material” av Rabanne, men designen har aldrig varit föråldrad.Till och med i dagens parti kommer titeln ”Party Queen” fortfarande att tillhöra människor som bär det.

Silverblinkande filmer och metalltassor är som en meteordusch över kroppen.Elegant och charmig är dess nyckelord.

Det speciella metallmaterialet skiljer sig från dränering och inslagning av allmänna tyger. .

Vit är den mest matchade färgen med silver.Det tunna silversilke kommer att lägga till hela utseendet på hela utseendet, och kombinationen av trasiga diamanter och slöja gör att hela kroppen blinkar med ljusa stjärnor.

Liu Baixins silvertopp är mycket matchade med hennes surrealistiska musik.

I det dagliga livet, oroa dig inte för silver för mycket, och andelen kontroll är de antika grekiska som ansvarar för fashionabla gudar.Med silver, svartvitt och grått, till exempel de grundläggande modellerna som anpassar sig till kalla toner, finns det nästan ingen chans att förlust, och du kan direkt dra trenden attribut.

Kjolen är anpassad till mer figur. och feminin.

Zhao Mengs kropp på festivalen öppnade också en ny idé för oss.Med de olika högarna med smycken är silveret inte skarp, men det är fullt av tjejens vitalitet.

Silvertillbehör bör inte missa i sommar.Oavsett om det är en väska eller skor, när du inte bär den, kan du känna svalet när du rör vid den när du rör vid den.

De pappers berusade guldfansen är mestadels det mest direkta visuella intrycket som överförs till människor.Som det ultimata välmående färguttrycket, med tillkomsten av den minimalistiska eran, har Golden Age omformat den nya moderna ”guld” eran.

Men mode är utan tvekan en cirkel, och trenden kan alltid återvända fantastiskt i form av ”retro retrospect”.När Ralph Lauren 2024 vår- och sommarserien för ett tag sedan, återvände vår- och sommarserien till allmänhetens vision utan att tveka.Det är också en slags stil, eller som Zheng Xiujing, använd en gyllene väska för att stödja hela lyxatmosfären.

Han Sui hade på sig en gyllene kjol med en gyllene hängande nacke, och det gyllene ljuset snidade skönheten i kriget, Athena och lyste för att göra människor fula.

Håll bara en handväska, med vita eller dominerande djurmönsterkläder, som de fantastiska och ambitiösa jättarna i romanen.

Den perfekta kombinationen av guld med moderna populära element tolkas perfekt för att återintegrera vad som är personlighetens personlighet och vad som är de nya ”gamla pengarna” på 2000 -talet.

De fina metallmaterialen återspeglas i olika ljus.I den sexiga kombinationen av V -hals med lämplig hud är till och med den tuffa metallkedjan axelrem en kitsch, vilket lägger till en avsiktlig hastighet.

Den gyllene färgen på olika strukturer kan också vara mer modern och retro. .

I år är den starka mobbfru vindguldfärg också handgjorda. fångst.

”Putter” är gyllene, och det kan också vara rättvist lyx och kryddig till slutet.Golden Satins Luminis formade olika stilar genom olika förband.

Förutom elegant och sexig är guld också full av möjligheter.När den gyllene färgen kolliderar med flash -diamanten är den klara ljusfärgen under solen, och de glittrande vågorna lyser med ett charmigt ljus i skönheten i virtuell och verklighet.

Platinas färgmatchning är aldrig föråldrad.

Jämfört med rent gulds enkelhet är tyget med gyllene polarisatorer mer skonsam och roterad, som om solljuset lyser med pinellens lyster, och metallkänslan häller ner kroppen, lika elegant som halsfenorna i sjöjungfruen i vattnet.

På samma sätt är rosguld inte bara lättare att matcha och kontrollera.

You May Also Like

More From Author