Utbildningssynonymer

(1) Utbildning:”Bok” Lektion;

(2) Professor:

(3) Lektion:

(4) Odling:1. Plantering och odling.2. Odling och stöd.

(5) Kampanj:Valförbättring: Främjar ungdomar till viktiga positioner.

(6) Vägledning:① Undervisning;② hänvisar till tränaren: Art Director | Team Guidance.

(7) Utbildning:① Utbildning och utbildning: Utbilda barn.② hänvisar till odlingen av allmän kultur och moral: det finns utbildning.

(8) BEGRÄNSNING:Kinesiska offentliga säkerhetsorgan och domstolar kritiseras av vissa olagliga brottslingar.De som behöver utbildas, de som är något kriminella och undantagna från straffrättsliga sanktioner, de som borde ha civilrättsligt ansvar i civila fall och deltagare eller andra människor som har dolda civila stämningar ska utbildas av domstolen; säkerhetsorgan är utbildade.

(9) Undervisning:

(10) Odling:① Främja tillväxt, utveckling och reproduktion av organismer med lämpliga förhållanden: Odla blommor och träd |② Träning;

(11) Skapa:① Odlingsframgång: Tiderna har skapat talanger.② Prestation;

(12) Undervisning:Utbildningsvägledning: Teaching Office Teaching Fang.

(13) Undervisning:lära.Tidigare utbildas från överordnade till underordnade och äldste: från hans fars läror.

(14) Flödande:Mänskligt ideologiskt beteende påverkas väl av långvarig kontakt med vissa saker: under lärarnas påverkan har eleverna arbetat hårt.

(15) Träningsguide:1. Utbildning och upplysning.2. Lär dig officiellt namn.Hjälpfakulteten för konfucianismen i Ming- och Qing -dynastierna, staten och länskonfucianismen.

(16) Odling:1. Odla unga varelser och få dem att utvecklas.2. Instruktioner för att utveckla en viss känsla.3. Odla utbildning.

(17) Nursery:

(18) Utbildning:

(19) Omvändelse:

You May Also Like

More From Author