Shanghai Hansi -kläder: Gör klädproduktionen enklare och gör modelivet bättre

  Shanghai Hansi -kläder är ett omfattande professionellt klädföretag som integrerar design, forskning och utveckling, produktion, försäljning och varumärkesverksamhet.Under åren har den följt innovation och utveckling och har gett omedelbara nya ”kvalitetseffekter” i kombinationen av otaliga visdom, teknisk innovation och design och utveckling.

  Smarta fabriker ger hög kvalitetsgaranti

  ”Han representerar den kinesiska kulturen, och Silk följer Silk Road. Betydelsen av ’Hanshi’ betyder att följa bältet och väginitiativet och sprida kinesiskt mode.”

  Shanghai Hansi -kläder grundades 2009. Huvudkontoret ligger i Shanghai.

  Anledningen till att produktionscentret placerades på platsen för Bashu berodde på han Guanghuis hemstadskomplex.Sichuan Hanks täcker en total yta på 70 tunnland, med en total byggarea på cirka 70 000 kvadratmeter. Det kan producera 1,6 miljoner alla kategorer som nerjackor, parker, kappa, jacka, bomull, skjorta, byxor etc. och producerade för närvarande olika produkter täcker 29 länder och regioner.

  Alla workshops i hela fabriken har förverkligat intelligent och digital transformation: all sömnadsverkstaden använder Jack intelligenta hängande flöden.Den intelligenta skärutrustningen och det intelligenta kontrollsystemet för skärverkstaden använder den mest avancerade utrustningen och systemen, vilket förbättrar produktionseffektiviteten kraftigt.

  Globaliseringen har vunnit hemma och utomlands marknader

  ”Hansis nuvarande företagens verksamhetsstruktur kallas ’3+3’ -modell: Tre delar av affärssidan är ’utrikeshandel, den inhemska försäljningen är utveckling och varumärket är framtiden’. Produktionen som hörnstenen ’” Han Guanghui avslutad.

  ”Hans fäster stor betydelse för detaljerna i varje klädmaterial, version, process och hjälpmaterial för att säkerställa produktens popularitet, framåtblickande och innovativa. Cherry, designdirektören för” Shanghai Hansi Clothing Co., Ltd.

  När han vann den utomeuropeiska marknaden har Hanshe förlitat sig på den snabba utvecklingen och den flexibla produktionskapaciteten som tillhandahålls av Shanghai Headquarters och Shanghai Production Center under de senaste åren och blivit de viktigaste fabrikerna för Hansons ikoniska butiksmonteringslinje och snabba reaktiv vattenlinje.Hans har bildat ett nära samarbete med många välkända modemärken på den inhemska marknaden.

  ”Kvalitet, innovation, service och formulering av personliga lösningar enligt kundens behov, särskilt i snabbavsnittet, återspeglar produkttjänstfunktionerna med hög kostnadsprestanda, hög tidsgräns och hög kvalitet.” Hanki Clothing Co., Ltd. Talar.

  I framtiden har Hanks oberoende detaljhandelsmärke NIAPARKA, AILOT, AI-Warm nu gått in i flera offline avancerade detaljhandelskanaler och uppnått snabb tillväxt från år till år. Att märka återförsäljarens hårda arbete är mycket spännande.

  Förbättra ekosystemet för hållbar utveckling

  Efter 15 års snabb utveckling av Hansi -kläder har det placerats i tre aspekter av ”utvidgning av produktion, stärker forskning och utveckling och förbättrat klädekosystemet” under de senaste tre åren.

  Vid det nuvarande klädekosystemet har den gröna ekonomin blivit ett strategiskt val under ledning av konceptet och det strategiska valet av verklighet.

  Hanscen var i linje med de EU -relaterade hållbara utvecklingsstandarderna tidigt, och under löfte om ”dubbel kol i Kina har ett antal inhemska och utländska certifieringar passerat ISO90001 internationell kvalitetscertifiering, ISO14001 internationell miljöcertifiering, genom UL, SGS , ITS, BV Efter granskningen av internationella institutioner har många inhemska och internationella välkända varumärkekvalitetsgranskning avslutats.

  Betydelsen av hållbar utveckling är inte bara grönt och lågt kol, utan också en affärsfilosofi. ”Vi har åtagit oss att etablera ett unikt och vinst -win -partnerskap med våra kunder; inträde; vi tror att aktivt och win -win -samarbete kommer att främja främjande oss för att överträffa kundens förväntningar;

You May Also Like

More From Author