Bosideons världens första solkrämjacka -show dök upp på Peking International Film Festival

Linsen simmar mellan tid och rum, och tiden och rymden är täckta med en tvetydig slöja.Den franska Sina -filmregissören Alain Resnais i ”Förra året i L’Nnée Dernière à Marienbad, Marien Bad”, använder olika former av uttryck, låter berättelser börja i rymdtransformation och sammanvävning, var och en, var och en möjligheten till arter ger människor oändliga vändningar.

Mode förblir i filmen, som om drömmar och minne är i verkligheten, och de vill komma ut.

Bosh Deng dök upp i Peking International Film Festival ”Film and Fashion Unit”

Den 18 april hölls inbjudan från den 14: e Peking International Film Festival i Bosidin, världens första solskyddshow vid stranden av Yanqi -sjön vid foten av Yanshan.

På platsen för The Big Show, med början från staden Han -dynastin, välkomnar längs Dragon -mönstret Avenue, under förändring av ljus och skugga och tid och utrymme, utökade modefasen långsamt -huvudplatsen för den yanqi -sjön Internationellt konferenscenter på 100 meter ”Han Tang Feiyang”, majestätiska och högtidliga, takfoten är magnifika.Under täckningen av takfot och hinkbåge är en grupp takklimpar designad av Pyzyon Brand Creative Director och den italienska designern Pietro Ferragina som deformationen av Han Tang Fei -dansen. I människors ögon i förändringar av ljus och skugga.

I konceptet med denna stora show sa Pietero: ”Inspirationen av showen härstammar från filmen” Förra året i Marine Bad ”. På den välkomnande vägen förändras ljuset och skuggan i filmen för att skapa en drömmande show -scen.

För första gången har Peking International Film Festival inrättat ett ”film- och modeenhet” -evenemang och bjudit in gäster från alla samhällsskikt, modemästare, internationella vänner, diplomater och andra gäster hemma och utomlands för att stärka integrationen och utvecklingen av mode och filmer.”Film- och modeenheten” -evenemanget är speciellt beläget vid draken efter binbon vid Peking Yanqi Lake International Conference Center, och bjuder in kinesiska ledande modemärken Bosideng att förmedla ”mode” med ”Light and Shadow” här.

Organiserande kommittén för Peking International Film Festival Film and Fashion Unit uppgav att den nuvarande filmfestivalen har skapat film- och modeenheter, som syftar till att ”locka spridningen av kinesiskt mode till spridningen av kinesiskt mode, och ledarmärket hjälper utveckling av filmer. ”Den här gången hjälpte den stora showen Bosideng -varumärket att skapa en härlig show tillsammans, främja utvecklingen av kinesisk film med nationellt mode, stödja nationella modemärken med utmärkta inhemska filmer och samarbeta med styrka för att bli en modell för ”överförande stil med ljus och skugga”.

Peking Yanqi Lake International Conference Center är en modell av Han och Tang -kulturen i moderna trädgårdsbyggnader, vilket återspeglar den smarta sammansmältningen av etikett rymdsekvenser och naturlig struktur.Detta är platsen för viktiga internationella konferenser som ledarskapsmötet Asien -Pacific Economic Cooperation, 2016 G20 -toppmötet, G20 -toppmötet 2016 och 2017 Belt and Road ”International Cooperation Forum. använts i modeaktiviteter.

Boshiba öppnade Sunscreen 2.0 ERA

Under de senaste åren erkänns vikten av solskyddsmedel alltmer av allmänheten och har blivit ett styvt behov av liv.Den övergripande kvaliteten på solskyddsprodukterna på marknaden är emellertid ojämna, funktionerna för enstaka funktioner och bristen på modedesign, långt ifrån människors förväntningar.

Sedan 2020 har Bosideng kontinuerligt utvecklats och utformat för att vara mer i linje med den professionella solskyddsmedel för det kinesiska folket genom kontinuerlig utforskning och försök från olika aspekter som tyger, teknikfunktioner, färg, version och bärande smärtpunkter.År 2022 utarbetade Bosideng och Guangja Group högkvalitativa solskyddsstandarder och lanserade en serie mer professionella och mer fashionabla solskyddsmedel.År 2023 har Poser kontinuerliga forskning och utveckling lett innovation och utveckling med vetenskap och teknik och gått in i ett nytt steg av solskyddsteknologi med det hållbara utvecklingskonceptet ”inte rädd för vattentvätt och ihållande solskyddsmedel”.

År 2024 öppnade Bosideng 2,0 ERA med solskyddsmedel, lanserade mer fashionabla professionella solskyddsmedel, bröt formen av traditionella solskyddsmedel och uppmärksammade forskningen och utvecklingen av den professionella solskyddsfunktionen för solskyddsmedel.Bosideng och internationella lyxdesigners co -mordade, många kändisar och stjärnor har också rekommenderat dem.

Pietero älskar kinesisk kultur och lockas av de klassiska mystiska orientaliska färgerna.På designspråket integreras han smart i de orientaliska färgerna, i kombination med modengenerna i västerländsk skräddarsydd, och använder den konstnärliga integrationsstilen för att hjälpa Bosideng att vidareutveckla varumärkeskonceptet och implementera det till varumärkespanorama.

Hela showen är uppdelad i ”Greedy Series”, ”High Luxury Series”, ”Show”, ”Show+Urban Light Outdoor”, ”Girls/Boys Church Club+Lighty Feather Series” och andra teman. , som: Urban Light Sports Style, Daily Pending Wind, Fashion Functional Style, etc.Daxiu betonar särskilt solskyddsjackor med innovativ design och unika material.

I temat för ”Pride Series”, den tredje -generationen alla solskyddsjacka på ”Sun 3.0”, som har sålt mer än en miljon stycken per år.Utformningen av detta tema fångar den naturliga skönheten på våren och sommarsäsongen, såsom körsbärspulver, gräs och grönt, etc., vilket ger färgglada och lätt skydd som bär upplevelser till utomhussolen.Med hjälp av den ursprungliga gasvävens solskyddsmedel når den ultravioletta skyddskoefficienten UPF100+, kylkänslan är högre än den för 66%, andningsbar och avslappning, den andningsbara hastigheten ökar med 35%, ljuset och huden vänligt, produkten är 10%.

”High Luxury Series” är en gemensam+verklig sidenserie, som belyser den kulturella integrationen av kulturell integration, kombinerar de traditionella kinesiska kulturelementen, baserat på kulturarvet från Han och Tang -dynastier och använder traditionella element som siden och slips – Färgning för att perfekt integrera orientalisk estetik med modernt mode.

”Show+Urban Light Outdoor” fokuserar på konceptet ”Solskyddsjacka och mer funktionell jacka”, den antar rå garn solskyddsmedel, UV -skyddsfaktor når UPF80+och vissa produkter till och med UPF100+.Kvinnornas modeller använder midjan och tunna versionen och det fyra -sidiga bombtyget.Mäns modeller använder ultra -Light 20D -tyger, fysisk andningssteknik+luft -brödbara tekniska tyger, med både solskyddsmedel och dubbel ventilationskomfort.

När det gäller tillbehör är Bosideng inspirerad av element som balettskor och pärlor.

Bosideng -varumärket grundades 1976. Det fokuserar på utveckling, design och produktion av nerjackor som det är engagerat i att marknadsföra jackor från en enda värmefunktion till tekniska och fashionabla förändringar.Under de senaste 47 åren har Bosideng insisterat på innovation -driven utveckling och har fortsatt att innovera när det gäller fjädrar, tyger, hantverk och versioner.Kvaliteten och värmen på Down -jackor har tagits väl mottagna hemma och utomlands och har vunnit förmånen för mer och mer mainstream och ungdomar.

Med den professionella ansamlingen på 48 år har Bosideng lett utvecklingen av den globala nedjackan i skala, produkter, kanaler och verksamheter och har uppnått det globala ledarskapet för kinesiska nerjackor.Idag säljs Bosho Down -jackor i 72 länder inklusive USA, Frankrike, Italien, och det finns mer än 200 miljoner konsumenter runt om i världen.Från och med 2023 har Bosideng nått den kinesiska marknaden i 28 år, med ett varumärkesvärde på 88,5 miljarder yuan.

På platsen för Bosideng Show, Shang Wenjie, Guo Xiaodong, Sun Qian, Lou Yixiao, Adui, Wang Danni, Zheng Hao, Xu Yizhen, Lan Tianqi, Zhang Xu, Hu Zhen, Jia Qing, Xu Haiqiao, Ren Tianye, Wu You , Sun Yue, Lin Linqi, Lin Linqi väntar på många stjärnor, med kinesisk regissörspänning, Oscar -vinnare, den australiska ljuddesignern David White, berömd österrikisk filmkvinnlig regissör Jessica Hamana, chef för modemediaavdelningen, chef för School of Fashion Media, Central Santa Martin Art and Design, London, England Tord och andra inhemska och utländska filmer, musik och modefolk deltog i evenemanget som gäster.

You May Also Like

More From Author