"Efter den nionde" China Aerospace Day "planet Science Carnival tar dig uppslukande" resande utrymme "

Idag (4.24) är den nionde ”China Aerospace Day”, som hålls i Wuhan, Hubei.Under denna period höll det kinesiska University of Geosciences en planetvetenskaplig karnevalevenemang.

På evenemangssidan har flyg- och rymdkunskapen om de lokala högskolestudenternas egen självtillverkade konkurrens lockat många studenter att delta.Det är underförstått att detta genombrott är baserat på månens tema för att simulera utformningen och slutförandet av uppdraget för månutforskningen.

Enligt Gao Antong, en doktorand vid University of Geological University of Geosciences, Gao Antong, en kandidatstudent vid Planetary, till exempel, är detta designområdet för detektorn. Chang’e 3 är en lander, Chang’e 5 är ett obevakat prov och återgår till detektorn, som kan returnera provet till jorden.

Efter att ha slutfört detekteringsuppgifterna med olika svårigheter och fått framgång kan deltagarna dra ett lotteri enligt deras resultat, så att eleverna kan lära sig om flyg- och rymdkunskap i processen att spela spel.

Huang Qian, docent vid School of Earth Physics and Space Information från China University of Geosciences, sa att genom denna aktivitet kan eleverna förstå kunskapen om flyg- och stimulera deras entusiasm för flyg- och rymd.

I planet- och jordutställningshallen i Yifu -museet, meteoritprover, simuleringsmånar och många planetvetenskapliga forskningsresultat som stenkroppsprover relaterade till planeter, så att publiken kan fördjupa sig ”resande utrymme”.

You May Also Like

More From Author