"Arter in Space" Scientific Exploration Project lanserades i Peking

 

Den 19 april höll ”arter som går in i rymd” vetenskapligt prospekteringsprojekt som var värd av Chinese Science Exploration Association en lanseringsceremoni i National Gymnasiums publiceringshall.Detta projekt är utvecklat av Chinese Science Exploration Association och Stone Intellectual Team, Aerospace Experts och utbildningsexperter.

Startceremoni scenfoton.Figur som konfererar i China Science Expedition Association

Lanseringsceremonin var ordförande av Dr. Chen Rui, vetenskapsavdelningen för den kinesiska Science Expedition Association, och Liang Hongbin, vice generalsekreterare för föreningen, höll ett välkommet tal.Chen Rui introducerade ursprung och förberedelseprocess för detta vetenskapliga prospekteringsprojekt och förklarade projektets betydelse och konnotation, liksom påverkan på utbildning av vetenskaplig kvalitet på ungdomar.

Zhang Gang, chef för vetenskaplig utforskning av teknisk teknik och chefen för ”åtta -1 barn” populära satellitsteknik, introducerade projektets målinställningar, projektets huvudinnehåll och implementeringsstruktur.Det rapporteras att projektet kommer att pågå i två och en halv att utveckla och testa och testa bäraren av den biologiska lastanordningen som kommer in i utrymme för att komma in i rymden. En serie populära vetenskapskurser och flera kategorier av praktisk undervisning.

Som sammankallare av detta projekt föreslog Zhang Gang att inrätta en expertkommitté och bjöd in experter inom artsforskningen, vetenskaplig utforskning, flyg- och rymdteknik och utbildning.

På evenemangssidan gjorde Huang Dawei, forskare vid Institute of Animal Research och Shi da Ji Jun Ji Ji Junji från den kinesiska vetenskapsakademin, temapporten om ”The Future of Insects and Children”, som introducerade närheten Av insekter och mänskligt liv, modern branschutveckling och framtida vetenskaplig civilisation.

I sitt tal erinrade Li Yili, en rymdsexpert som ägnade sig åt flygindustrin i mer än 60 år, det historiska scenariot för teamsamarbete för att beräkna spårdata för mer än 50 år sedan i utvecklingen av Dongfanghong nr 1 satellitutveckling , liksom att delta i vägledningen av ”åtta -en tonåring” -vetenskapssatellit.

Li Rui, en lärare vid Peking Bayi School, i kombination med målet att etablera internationell första klassens vetenskap och teknik för att introducera den praktiska upplevelsen av att integrera flyg- och sjukhusvetenskap och teknik och gymnasieelevernas vetenskap och teknikkvalitet. Implementeringen av detta projekt har gjort förslag.

You May Also Like

More From Author