Sichuan provinsutskottet för "Luzhou" Jiu San Society åkte till Luxian för att genomföra en undersökning av omfattande styrning av vattenmiljön i Qiangjiang -bassängen

Från 11 till 12 april gick Yang Biao, chef för Sichuan provinsutskott för Sichuan provinsutskottet för Jiu San Society och vice ordförande och generalsekreterare för Sichuan Provincial County Economic Society, till Luxian County för att genomföra en en Omfattande förvaltningsundersökning av vattenmiljön i Qiangjiang -bassängen.

Forskarteamet åkte till Lishi Town, Yunlong Town, Luxian County och andra platser för att undersöka vattenmiljöbehandlingen av Minjiang -flodbassängen, avloppsbehandling på landsbygden, etc., liksom Pilot County Projects of the Shuxian Water Department och Shuimei landsbygden Konstruktion, Longxi River Ecological Ecology Protective Repair Projects, Longhu Wetland Park och andra projekt.

Vid symposiet som hölls den 12 april gav Liu Lijun, medlem av ständiga kommittén för länspartiekommittén och verkställande vice län, detaljerade rapporter om utvecklingen av den omfattande förvaltningen av vattenmiljön i Minjiang -flodbassängen i Luxian County.

Forskningsteamet bekräftade fullt ut ansträngningarna och framstegen av Luxian i vattenmiljöstyrningsarbetet i Minjiang -flodbassängen och gav specifika förslag på hur man bättre kan utföra den omfattande hanteringen av vattenmiljön i Minjiang -flodbassängen i nästa steg Nästa steg av LIXian.

Forskarteamet påpekade att genomförandet av en undersökning av omfattande vattenmiljöstyrning i Minjiang -flodbassängen är ett av de viktiga innehållet i Sichuan -provinsutskottet i Sichuan provinsutskottet för Jiu San -samhället. av vatten ekologiskt miljöskydd i avsnittet i Duanxian County of Minjiang River, sammanfattar samvetsgrant upplevelsen och praxis att förfina god och formupplevelse som kan replikeras och främjas.Sichuan provinsutskottet för Jiu San Society kommer att fortsätta att spela fördelen med det demokratiska partiet, stärka samarbetet med avdelningar som United Front, Development and Reform och Ecological Environment och gemensamt planera för riversalstyrning och ekologiskt miljöskydd. Skydd av demokratisk övervakningseffektivitet.

You May Also Like

More From Author