Studenterna i Peking tre skolor gick in i Peking Science Center och startade roliga teknikäventyr!

Den 12 april var våren full av våren och livlig. ett spel och starta ett spel.Med sin önskan om kunskap och nyfikenhet kring vetenskapen upplevde eleverna de olika vetenskaps- och teknikutställningsartiklarna i utställningshallen nr 2 och kände den oändliga charm som fördes av teknik.

Science and Technology Counselor Fun Solution Science Mystery

I Life Exhibition Hall lyssnade eleverna på de vetenskapliga och tekniska rådgivarna för att berätta för alla typer av vetenskaplig kunskap.I ”Secret of Wheat Out of ProductionInnan utställningen introducerade rådgivaren den enorma rollen som jordbruksteknologi i spannmålsproduktion för studenterna;existeraFöre hemligheten med blodcirkulationen ”introducerade rådgivaren tålmodigt strukturen och den komplexa driftsmekanismen i hjärtat, vilket inte bara förbättrade barnens förståelse av mänskliga fysiologiska mekanismer, utan också stimulerade deras nyfikenhet kring livsvetenskap.

Innan minnesmaterialutställningen i Life -utställningshallen avslöjade rådgivaren magin med minnesmaterial för eleverna, särskilt de unika egenskaperna hos minneslegeringar och minnes bomull.Genom denna studie har eleverna en djupare förståelse av minnesmaterial, och de lockas till materialvetenskapens charm.

I överlevnadsutställningen förklarade rådgivaren processen för vattencirkulation till eleverna på ett intressant sätt, vilket avslöjar hur vatten cirkulerar mellan ytan och atmosfären; Hav av moln och känner mysteriet som bildas av molnens hav.



Läraren Wu Daming från Daxing District Experimental Primary School i Peking sa: ”Min klass är tredje klass och barnen är fortfarande unga, och deras kognition av världen etableras gradvis. Innan denna aktivitet mindre.


Utforska den färgglada tekniken, njut av den nya upplevelsen av interaktiv interaktion

Under den autonoma besöksperioden upplevde eleverna det med stort intresseNr 2 Lord Exhibition HallOlika typer av vetenskaps- och teknikutställningar, de är inte bara nedsänkta i den nya upplevelsen som tas upp av teknik, utan förstår också de vetenskapliga principerna bakom dessa utställningar i utforskningen.Sådana upplevelser kommer utan tvekan att så vetenskapens frön i sina hjärtan och inspirera deras önskan att utforska den vetenskapliga och tekniska världen.


I ”China in -Depth” Deep Sea Exploration -tematutställningen stod eleverna upp med stort intresse och upplevde de 10.000 -meterbemannade nedsänkbara utvecklade av Kina -kämparen. inom Marine Science and Engineering Technology.



Innan utställningen ”Brain Gas Station” var eleverna angelägna om att försöka.Studenterna kontrollerades helt av bilen och försökte rusa till slutet med den snabbaste hastigheten.Detta unika spel utövade inte bara sin koncentration och svarförmåga, utan fick dem också att känna teknikens charm i en avslappnad och lycklig atmosfär.



Innan utställningen ”Playing Robot” samlades eleverna upphetsat, kontrollerade den flexibla robotarmen och försökte slutföra den exakta greppet av schackbitarna under operationen, kände de båda charmen med vetenskap och teknik och utövade sig själva. överlämnad förmåga.



också,Studenterna deltog också i scenexperimentet med att flytta sanden under vindens verkan., Observera formationsprocessen för sanddynerna;Innan utställningen ”Mini Farm” lärde sig eleverna att växter har en mängd planteringsmetoder som markodling, matris och hydroponisk;




Confucius från Peking åttonde Middle School sa: ”Genom beskrivningen av läraren har han lärt sig mycket ny och intressant vetenskaplig kunskap!”.Han Newqi, en student vid Chaoyang Experimental School of the Chinese Academy of Education and Science, sa: ”Jag gillar verkligen Peking Science Center! Speciellt Life Exhibition Hall på andra våningen är de olika utställningsinställningarna i det mycket intressanta. Denna aktivitetsintresse är ännu starkare! ”


Vetenskaplig kunskap

Främja vetenskapens ande

Låt den vetenskapliga populariteten och vetenskapen och teknikinnovationen flyga tillsammans


You May Also Like

More From Author