Yancheng höll ett investeringsmiljöförklaringsmöte: Bjud in dig till "City" för att drömma, dela "6+1" jämförande fördel

Xinmin Evening News (reportern Tang Wenyi -korrespondent Wang Yezhou Li Jinlong) går till ”Nya”, ”Salt” fortsätter att vara underbar och ”City” drömmar.Igår morgon öppnade den 2024 Yancheng Investment Environment Examerer och Dan Dinghe Yellow Sea Wetland Tourism Festival.
Bildtext: Händelsesidan.Foto av Li Siyuan
”Yancheng föddes enligt ’Sea’, och Red Iron Army -kulturen, som föddes av staden på grund av ’salt’, har skapat en unik andlig kvalitet. Den ekologiska rullningen, den blå marina kulturen som har öppnats har samlats in har samlats in har samlats Surging Development Momentum.Du är välkommen att välja Yancheng, investera i Yancheng, slå rot i Yancheng, prata med naturen, lågkolan och utvecklingen, för att gå till en ekologisk och vacker möte, det gröna förbundet att gå samman och det fruktbara skördavtalet.
”Att främja högkvalitetsutvecklingen av ny energi med större ansträngningar är det enda sättet att säkerställa säkerheten för energisäkerhet och lösa utvecklingsbegränsningar. När det gäller utveckling av förnybar energi och marin ekonomi är resursbidraget överlägset och vätenergin och Energilagringskedjan har påskyndats, och ett antal innovationsplattformar med hög kvalitet har byggts. High -end innovativ talangträning, resultatdemonstration och industrialisering och gör enastående bidrag inom områdena förnybar energi och ren energi främjar omvandlingen och implementeringen av resultat och gemensamt låser upp marina resurser och marin energi.
Bildtext: Projektsignering Shihao
Innan mötet träffade Zhou Bin gästrepresentanter inom olika områden, minskade vänskap, pratade om samarbete och sökte gemensam utveckling.Vid mötet, byggandet av ekonomisk och social utveckling, grön- och lågkolutvecklingsdemonstration zonkonstruktion, etc. Efter att ha varit i djupgående dockning och förhandlingar undertecknade 32 stora projekt ett kontrakt med en total investering på 73,2 miljarder yuan, varav 9 9 Utländska projekt planerades, varav 9 utländska projekt planerades vara 5,46 miljarder yuan.
Denna händelse lockade mer än 240 företagsenheter i 25 länder och regioner i Sydkorea, Japan, USA, Tyskland, Kanada, Singapore, Argentina och Förenade Arabemiraten som deltar.
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author