Lönerna är oändliga, och den vetenskapliga andan överförs från generation till generation- "Volcano morfar" akademiker Liu Jiaqi gick in på campus

& EMSP; & EMSP; från Institute of Future Research Society of the China Future Research Association, kom till gymnasiet och Lu Liangyi Middle School genomförde akademiker och experter inom vetenskap och vetenskapliga välfärdsföreläsningar på campus.

& EMSP; & EMSP;Båge i spelet, söka sanning och pragmatisk.Lyssna noggrant på akademikernas rapport och använd akademiker som förebild i livet.

& EMSP; & EMSP;Han hoppas djupt att klasskamraterna förstår konnotationen av ”lärande och användning”, förstår enkelheten av ”medan han är ung och upptagen med att göra saker”.

& EMSP; & EMSP;Det kan beskrivas som ”att titta upp på universum och geologins välstånd”, så att eleverna förstår att patriotism inte bara är en känsla, utan också ansvar och ansvar och handling.Han uppmanade studenter att ”söker sanning och pragmatisk, arbetar hårt och lär sig”, och mysteriet om vetenskap är inte långt ifrån oss.Han uppmanade sina klasskamrater att ”spekulera”, fråga mer, tvivla och inte gå till vanliga sätt.Eftersom den verkliga vetenskapliga andan kommer från kontinuerlig spekulation och innovationsutforskning.Samtidigt betonade han vikten av ”ansvar”. Sedan antiken har hjältar blivit unga och hoppas att studenter kan ta ansvar för framtiden och mänskligheten på grundval av enkel, snäll och hård arbetet.

You May Also Like

More From Author