Upplev en underbar vetenskaplig resa!Den andra fasen av Harbin Research Group, 213 grundskolestudenter "registrerade" Harbin Institute of Technology University


”Wow! Fågeln målade på papperet var” stängd i ”bur!” Det magiska kretsexperimentet fick grundskolestudenterna att öppna ögonen. Den ursprungliga vetenskapliga världen var så obekväm!


bild


Den 19 maj registrerade 213 Harbin Jihong grundskolestudenter ”Harbin Institute of Technology som följde lärarna, gick in i National Laboratory för experiment, deltog i robottävlingar, gick till studentcafeteriet för middag och blev en” liten doktorand ” för en dag.

Lanserat av Harbin Daily Research Team

Den andra fasen av ”Harbin Institute of Technology Graduate” forskningsresa

Electrician Electronic Experimental Teaching Demonstration Center

(Harbin Institute of Technology)

För första gången för att öppna Harbin Primary School Student Research Team


bild


Elektriska och elektroniska experiment låter svårt.


bild


Barnen följer läraren för att lära sig den grundläggande kretsen för att ansluta kunskapen och bygga det visuella tillfälliga lämnande kit av sig själva, ansluta batteriet, switch, motorNär motorn började rotera var fåglarna på papperet ”inlåsta i” buren, handskrivningen på fläktarna och mönstret på gyroskopet …

bild


Tolka komplexa kretsprinciper på ett barnsligt sätt och använd intresse för att leda barn in i dörren till den vetenskapliga världen.”Lilla doktorander” kommer att kunna göra experiment i sina händer, och de magiska experimentella resultaten gör alla fulla av känsla av prestation.Dyster

bild


Den mer ”magiska” scenen dök upp i det kemiska experimentet klassrummet. ”vitt papper” …

bild


Under ledning av Harbin Institute of Technology genomförde barnen kemiexperiment för hand, Bevittna de underbara kemiska reaktionerna, hålla ”vattenalverna” som jag är gjord av mig själv, kärlek.

bild


De underbara tankarna från grundskolestudenter gjorde också att lärarna inte kan hjälpa det. beklagar ”Post -livet kan vara vördnad.”

bild


Studenter manipulerar robotar för att starta stridenScenen för den hårda robottävlingen var hård!Den konstgjorda intelligensrobotkursen undervisades av läraren vid Harbin Institute of Technology Computing.


bild


bild


”Liten forskarstuderande” på -Site -kunskap lärt sig
Gruppering för robottävlingar
Studenter som vinner tävlingen är av läraren vid University of ICBC
Tilldelande certifikat på -site


bild


Genom ”Air Warm Gallery” genom Harbin Institute of Technology, gå till Moon Plaza för att se ”Big Rockets”, äta med seniorer och systrar i studentcafeterian och gå in i Harbin Institute of Technology Museum för att uppleva känslorna Av ett århundradets hemland … Barn tillbringar den fantastiska tiden i Harbin Institute of Labor en dag av vanliga studenter, kände jag fullt andan i Harbin Institute of Technology med ”strikta specifikationer och arbetar hårt för att hemma”.

bild


bild


En klasskamrat från Jihong Elementary School sa att hans föräldrar tog examen från Harbin Institute of Technology. och studera robotar! ”

bild


Använd ”Topp 985 College” för att leva frön av drömmar för barn!Harbin -forskarteamet hoppas att ”en -dagars doktorand” kommer att bli drivkraften för barn att studera hårt.

Harbin Research Team har startat den tredje numret
”Harbin Institute of Technology Graduate” Forskningsrekrytering
Bjud in Harbin Primär- och gymnasieelever att ”registrera” Harbin Institute of Technology

Skyltkonsulttelefon
13766800162
(För närvarande accepterar bara skolgruppsregistrering)

bild

You May Also Like

More From Author