Selv om det har gått litt tid siden forrige sesong, er New York Rangers-spissen Chris Kreider og målvakten Jonathan Quick fortsatt skuffet over Panthers’ siste tap i Eastern Conference-finalen i offseason mot Florida Black. Siden de ble eliminert i juni, har ikke New York Rangers drakt slappet av og begynte umiddelbart å trene for å forberede seg til den nye sesongen, i håp om at både laget og individene kan forbedre seg.

Quick har tilpasset seg mentalt og er klar til å møte den nye utfordringen. Han understreket: ”Å tape kamper er ubehagelig for folk, men det er også det som motiverer oss til å fortsette. Både han og Kreider vet at Rangers har funnet sine svakheter i offseason og står overfor utfordringene fremover. Må fortsette å forbedre seg. ”Sist sesong , Rangers spilte bra i clutch-situasjoner, men ting fungerte ikke mot Panthers. ”Panthers første kamp var veldig effektiv, og vi må lære av det i de følgende kampene,” konkluderte Kreider.

For å styrke rekkene, signerte Rangers veteranen Riley Smith i offseason. Han vant en Stanley Cup med Golden Knights drakt denne sesongen. Tillegget av Smith blir sett på som et viktig offseason-trekk for Rangers. Håpet er at han kan bli lagets sterkeste offensive kraft sammen med Kreider og sentrum Mika Zibanejad. I begynnelsen av den nye sesongen forventes hovedspillerne til Rangers å samles i treningsleir for å forberede seg på nye utfordringer. Kreider konkluderte: ”Vi er et sammensveiset lag, alle er fulle av forventninger og besluttsomhet. For Rangers er den nye sesongen ikke bare en mulighet til å bevise seg igjen, men også et nytt utgangspunkt for ”mesterskapet”. Stan Lee kopp. ”

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours