Chicago Blackhawks ilmoitti tänään allekirjoittaneensa Marek Vanackerin, vuoden 2024 draftin 27:nnen valinnan, kolmivuotisen draft-sopimuksen.

Vanacker pelasi viime kaudella erinomaisen kauden Ontario Hockey Leaguen Brantford Bulldogsissa ja johti joukkuetta maalinteossa 36 maalilla ja 46 syötöllä Colorado Avalanche hockey pelipaidat.

Huolimatta Vanackerin erinomaisesta luistelukyvystä ja luovuudesta, on epätodennäköistä, että hän on Blackhawksin avauskokoonpanossa tällä kaudella. Hän osallistuu joukkueen harjoitusleirille, mutta hänet lähetetään sitten takaisin Bulldogsiin jatkamaan kehitystään. Hänen sopimusluonnoksensa lykätään kauden 2025-26 alkuun, jolloin hänestä tulee rajoitettu vapaa agentti. Nuoren ikänsä vuoksi Vanackerin sopimusta voidaan lykätä vielä kerran Halvat Lasten NHL pelipaidat, ja jos hän pelaa alle 10 NHL-ottelua kaudella 2025-26, sopimusta voidaan lykätä kauden 2026-27 alkuun.

Vanacker on yksi kolmesta Blackhawksin tämän vuoden draftissa valitsemasta ensimmäisen kierroksen valinnasta yhdessä tällä kaudella ammattilaiseksi kääntyvän Artjom Levshunovin ja kokonaistuloksissa 18. sijalle valitun Sacha Boisvertin kanssa.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours