1 maj inhemska turistmål i Hangzhou rankade som fjärde, och den populära destinationen i landet rankas som sjätte

Chao News Client Reporter Ma Yan
Förra året nådde turister på olika platser, antalet turister och antalet turismförbrukning ett högre toppvärde.I maj 1 i år uppnådde turismentusiasmen en stadig tillväxt på grundval av High.Enligt CTRIP -uppgifter har populariteten för inhemska hotell och flygbiljettsökning ökat något år -år, och inträdes populariteten för utgående flygbiljetter har ökat avsevärt med 56%år -år.
När det gäller resepriser, från och med den 15 april, ökade populära rutter som Guangzhou-Beijing, Chengdu-Hangzhou, Peking-Chengdu, etc. cirka 10 % från år till år. , Tianjin -chengdu, Peking -Sanya Priset på flygbiljetter har sjunkit avsevärt, ett år -årigt minskning på cirka 30 %.Även om det totala genomsnittspriset för inhemska flygbiljetter minskade något år -år, var det cirka 40 % från Qingming -semestern i år.
Hangzhou rankade som fjärde i Hangzhou i det inhemska turistmålet
Tillväxten av turismmarknaden i det lilla länet är uppenbar
Ur perspektivet av den övergripande bokningssituationen, Peking, Shanghai, Chongqing, Hangzhou, Chengdu, Nanjing, Xi’an, Wuhan, Guangzhou och Changsha är de tio populära turistdestinationerna under semestern.Bland dem är Hangzhous huvudsakliga källa Shanghai, Peking, Ningbo, Nanjing och Suzhou, och Hangzhous favoritturistdestinationer är Shanghai, Peking, Nanjing, Chongqing, Changsha.
Med förbättring av infrastruktur på olika platser och förbättringen av turismmottagningsfunktioner är fler och fler turistmål för sjunkande marknad populära.Tianshui, Xuzhou, Zibo, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang, Yantai, Huangshan och andra städer har blivit de snabbast växande städerna vid den nuvarande semestern.”Semporna naipin” Weihai, ”Sydostasien Hirai” Xishuangbanna och andra platser i Ctrip i CTRip har också ökat avsevärt.Nyligen har CTRip haft branschmöten i Yancheng, Quanzhou, Anshan och andra platser för att ytterligare främja utvecklingen av Shen’s turismmarknad.
De fyra och under städerna, särskilt turismmarknaderna i länet (länet och länet och städerna) har ökat avsevärt, vilket har ökat nya steg.Enligt CTRIP -uppgifter ökade beställningsordern i länsmarknadshotellet under maj -dagssemestern med 68%år -år och biljettorder i natursköna platser ökade med 151%år -år och tillväxttakten var högre än den nationella marknaden.Tumuk, Baoshan, Huaihua, Chifeng, Hetian, Heze och andra städer med filialflygplatser har ökat betydligt år -åriga biljettreservationer, de flesta överstiger 50 %.
Fujian Pingtan, Guangxi Yangshuo, Zhejiang Anji, Jiangxi Wuyuan, Chun’an, Zhejiang, Zhengding, Hebei, Yunnan Jinghong, Zhejiang Deqing, Shangri -La, Yunnan, och Dunhuang, Ganhuange County.Bland dem inledde Fujian Pingtan i drömscenen med ”Blue Tears” i juni, och många turister kommer att gå till ”jaga tårar”.
Medan de lockar utländska turister har turismförbrukningen hos lokala invånare också ökat snabbt.Under semestern May Day ökade den fjärde och under städernas turistreservationsbeställningar med 140%året -år och vann också den nationella marknaden, och ökningen var betydligt högre än första och andra städerna.
Den populära destinationen i landet Hangzhou rankade sjätte i Hangzhou
Hangzhou utgående turnébokningsvolym ökade med 110% år -år
När det gäller utgående resor är Japan, Thailand, Sydkorea, Malaysia, Singapore, USA, Indonesien, Australien, Frankrike och Vietnam populära utgående länder.Saudiarabien, Qatar, Uzbekistan, Tadzjikistan och andra nationella order har ökat högre än ”bältet och vägen” nationella order.Från och med nu har internationella kryssningsfartyg som avgår från den 1 maj Shanghai och Xiamen i princip sålt ut, och beställningen GMV har nått mer än 1,5 gånger samma period 2019.Hangzhous utgående turnébokningsvolym ökade med 110%år -år.
När det gäller entréturné, i May Day -semestern, ökade Order of Entry Tour Booking med 130%år -år. Australien, Ryssland, Frankrike.Inhemska destinationer som utländska turister gillar inkluderar Shanghai, Peking, Guangzhou, Chengdu, Qingdao, Hangzhou, Chongqing, Shenzhen, Xi’an och Kunming.Bland dem ökade Hangzhous bokturneringsvolym med 163%året -år och dess huvudsakliga inresekälla var Japan, USA, Malaysia, Kanada och Sydkorea.
45% av biluthyrningsfamiljerna står för 45%
May Day Holiday Lord Relax
I maj fanns det trevliga klimat över hela landet, lämpliga för förälder -barn och familjeresor.Att döma utifrån CTRIP: s biluthyrningsdata har familjeresa för 45%för 45%.
De flesta turister tenderar att vara mer avslappnade turismprojekt.
Fler och fler människor har börjat gå med i självdrivning och uppskatta landskapet på vägen.Under majdagen ökade CTRIP -hyresbilen för hyresbilden med 40%år -år, varav nya kunder stod för 42%, utländska biluthyrningsbeställningar ökade med 132%år -år och nya kunder stod för 60%.Urumqi, Yining, Chengdu, Sanya, Kashgar, Shanghai, Shanghai, Xining, Lanzhou, Kunming och Haikou är de populära destinationerna för Wuyi -körning.Yantai, Datong, Taiyuan, Ningbo, Hulunbuir och andra platser är de mörka hästdestinationerna som har vuxit snabbare än året -års biluthyrningsorder.Northwest, Southwest, Hainan och andra viktiga självdrivna rutter välkomnas av turisterna. 60%år -år.
Även om de är utomlands, skyndar turister inte längre att köpa och köpa, men har en tid med en lokal guide för att följa fotspåren av ”lokalbefolkningen” och uppleva: Upplev öken sand i Dubai, besök parken i Osaka och en -Dagsturné i Kuala Lumpur.Under första halvan av april ökade antalet lokala guidesorder utomlands på CTRIP -plattformen med 60%år -år, och det förväntas att året -på -måsperioden kommer att öka med 90%.Bangkok, Phuket, Dubai, Osaka, Kuala Lumpur och Hong Kong är de mest populära mötena för utgående guide, och någon guide på majdagens semester är full.
”Ange källan”
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author