Det goda temperamentet är sliten.

Även om en person inte har ett perfekt temperament eller enastående utseende, så länge han gradvis kan odla personlig estetik och smak och lära sig fashionabla bär dagen efter imorgon, kan du göra dina personliga fördelar och bära det.

Och en persons goda temperament bärs också genom att bära.

① Praktisk och estetisk balans

Att sätta och matcha bör uppmärksamma den estetiska och praktiska balansen.Vi kan inte minska matchningens praktiska på grund av strävan efter skönhet, och vi kan inte heller ignorera estetiken för att driva praktiska.

Visuell skönhet är mycket viktig. För att ändra figuren och visa en god smak.

② Fortsätt enkelhet och låg nyckel, inte till visslande överdrift

Vi bör inte vilseledas av dessa blommor och gröna föremål.Matchningen i det dagliga livet är enkel och intellektuell.Väsen

Precis som den här enkla färgfärgade tröjan är solida färg ner jackor mycket användbara för att förbättra personlig charm.

③ Grundmodellmix och match återspeglar personlighet

Den milda svarta klänningen är faktiskt väldigt klassisk.

Samtidigt kan du använda den här artikeln för att blanda och matcha andra populära kläder.

Klassiska jeans är en enda artikel som kan startas på vintern.

Även om de ljusblå jeansen inte är så vänliga för min syster med tjocka ben, är de färska och enkla att bära på sina kroppar.

Lågknappen Solid Color Down Jackets är också enkla att visa en känsla av hög nivå.

Använd denna fasta färgdown -jacka direkt för att matcha, lågtyckel och generösSamtidigt kan det kombineras med olika fashionabla inuti för att visa olika stilar.

Det är alltid nödvändigt att klä sig på vintern.Till exempel hattar, halsdukar, det här är de grundläggande tillbehören för vintern.

Matchning på kroppen är mycket användbar för att förbättra stylingen.

Dessa unga damer kan slutföra en uppsättning av hög nivå och anständigt slitage genom en kappa med en hatt, som berikar hela formen och har en hög känsla av känsla.

Det finns många hattar, och dessa hattar av stickade hattar är också värda att starta, lågtangent och generöst, och det är också gynnsamt att modifiera ansiktsformen.

De flesta gillar att bära rockar på vintern, för för attMatchningen av pälsen är fashionabla och varm.

Med en fashionabla svart kappa med stövlar är denna form både fashionabla och höga.

You May Also Like

More From Author