Fritidens modekombination är lämplig för daglig referens!23 uppsättningar av att bära demonstrationer, enkla och vackra

Hur matchar jag daglig fritidsmode på våren?Det är inte nödvändigt att visa en känsla av fritid.

1. Färg

Vårdagens klänningar är färgglada och varje färg glödar på vårenFlickor är mer villiga att matcha olika färger.Om du vill ha en enkel och snygg stil, men du inte vet hur du matchar kan du lära dig den enkla färgmatchningen.

De vita raka byxorna är dekorerade med benformen, och beige är mild och ren.

2.

Enkel fast färg eller rutig skjorta är en mycket avslappnad match.Stapling och matchning reduceras inte bara, utan också mycket tunnVäsen

Enkla stilar bär vitaliteten hos flickor, med ett par smala byxor, visar ett tunt ben, och den mellersta längdskjorta ser mer tunn ut och den enkla stilen är full av vitalitet!

3. Tillbehör

Ibland känner jag att jag har en enda klänning, så att du till exempel kan dekorera den genom några små tillbehörVäskor, basker, några små tillbehör kan spela en bra glasyr på kakan, vilket gör flickor mer självsäkra på sitt eget slitage.

Enkel stickad kofta med starka retro jeans, en daglig casual klänning, du kan korsa en liten brun väska, inte se lite söt ut!

1. Casual Jacket+byxor

Vårens fritid och fashionabla slitage kan också vara enkelt.

Den rosa och vita tonen är också mer mild i hela personen.

Den beige korta avslappnade yttre jackan ser väldigt energisk ut på kroppen.

Den lätta och enkla vita T -skjortan inuti är också en åldersreducerande och ren klänning

Casual och sportig svart jacka med en svartvit randig T -skjorta inuti.

Jag vet inte hur jag matchar kläder på våren, lär dig bara snabbtSportfläkten är full av mode och mild dressing gör det verkligen enkelt för flickor!

2, skjorta+pennbyxor

Hur kan den dagliga fritidsmatchmatchningen på vårdagen vara mindre och tunn, lös och bantning?Den rosa skjortan staplad med tegel -piercing röda stickade sjalar, en helt enkel och mild bild, och gjorde också flickans hud mycket vit och öm.

Med ett par smala -passande pennbyxor, beskriver det flickors benkonturer, vilket är mycket tunt.

3. Sticka tröja+raka byxor

Knitkläder är mycket elastiska, så att bära den på kroppen kommer att modifiera den bättre figuren av flickor, och stickade tyger kommer inte att göra det mer sultry. Vår- och sommarsäsonger.

You May Also Like

More From Author