Nyår!Dessa 24 enkla vindkläderdemonstrationer, enkelt temperament och hög nivå, för vackra, eller hur?

Jag tror att alla går hem för det nya året idag ~ idag måste hemmet vara super oövervinnligt och livligt.Även om han var trött blommade han i sitt hjärta.

Nu är det en ny dag.

Om du vill ha temperamentets gudinnefan, vill vara låg -key, enkel och avancerad stil, förbereda dessa 27 uppsättningar av förenklad stilatmosfär, behöver du bara bära den under det nya året, du kan enkelt bli vacker.

Enkelhet härstammar från modern minimalism.Vissa säger att det härstammar från Modern Master, den tredje presidenten för Bauhaus School i Tyskland, MIS.Vandero.Han förespråkar Lessismore.Detta är i linje med faktorerna för ekonomisk depression efter världskriget.Få enhällig respekt.

I form av kortfattat uttryck uppfyller det de sensuella, instinktiva och rationella behoven i människors rymdmiljö.

Nyckelpunkter 1. Material visar en känsla av avancerad

Materialet visar kvaliteten, och artiklarna i olika material ger människor en helt annan känsla.Eftersom enkla grundläggande objekt finns det ingen funktion i stil,Om du vill visa strukturen blir materialet nyckelfaktornVäsen

Men vilken typ av material är mer lämpligt och kan visa kvalitetsval?Låt oss titta tillsammans!Satinmaterialet är högt, själva priset är relativt högt och det är mer hög nivå att bära.

Poäng 2. Stil ska vara enkel och generös

För den minimalistiska vinden,Lös, inte snäv, bekväm och snyggKläderna är de mest attraktiva. , etc. Vänta, även om dessa artiklar är enkla men mycket individuella.

När du bär dessa kläder måste du vägra att vara styv och tråkig, eftersom subtiliteten i den minimalistiska stilen är den avslappnade latskapen som oavsiktligt avger.Dessutom är den enkla stilen inte lika med den enkla grunden, och du måste också förståAnvända elementFör att öka känslan av mode.

Punkt 3. Var uppmärksam på midjan som belyser benlängden

När du väljer jeans är hög midja en av de nödvändiga faktorn,Forma ett enkelt och generöst tre -sju -förhållandeVäsenSamtidigt är det parat med ett svart bälte, som är perfekt blandat med den svarta matchen i överkroppen.Skorna är vita, och fusionen mellan de två skapar en känsla av mode mellan tre färger.

Svartvita var ursprungligen generösa och enkla i stilval behöver inte vara för trassliga.Både kostym och T -skjortan kan kombineras,Välj en högmevistisk stil i nästa klänning, som ser bättre utDen övergripande formen är mycket klassisk, vilket återspeglar den yttre känslan av hög nivå.

Nyckelpunkter 4. åtföljande för att undvika tråkiga

Oavsett vilken stil i stil som skapas är tillbehörens roll oumbärlig.

I själva verket är detta inte fallet,För dem som förespråkar den enkla stilen har de en hög nivå estetik och kan inte överdrivet monotonisera för att tolka den minimalistiska stilen.

Förutom små typer av enstaka produktpåsar kan örhängen eller armband som bär på sig höjdpunkterna i formen.Även om detta kommer att göra stilen lite komplicerad, kan det göra att formen har en bra skiktad effekt, vilket lägger till glasyren på glasyren på glasyren på glasyren och bryter inte grunden för stilen.

look1.

Kort -typ nedjackan bör vara en av de typer av kvinnors favoritjackor på vintern.Kärnan i den korta jackan är att omforma andelen av kroppen.

menKjolens längd måste också kontrolleras inom ett visst intervall och bildar en kort och lång visuell effekt.Det belyser positionen för midjekurvan, och det verkar som att hela personen är lång och tunn.Kjolens längd ska styras ovanför vristen, under knäet och något exponera vristen med olika typer av skor, som kommer att vara tunna och tunna.

look2.

På vintern visas de flesta av tröjorna som inuti, så när vi väljer kan vi inte välja den för lösa stilen, som den stora tröjan, för mycket besvärligt och förhalande, inte bara kommer det att se uppblåst ut, utan det kommer också att sänka våra huvuden.För valet av jeans väljs vi främst baserat på våra tröjaversioner.

Om versionen av tröjan är mer smal kan versionen av jeans vara relativt avslappnad. ”För att markera den tunna och smala kroppskurvan!

look3.

Även om kombinationen av kappa + breda -legbyxor är full av aura, betyder det inte att det bara är lämpligt för mogna kvinnor att välja.

du kanBörja från färgmatchning och enkelproduktversionVälj en ny och färgglad inre stil för att visa en unik form.

På grund av designfaktorerna kommer de smala rockarna och breda -legbyxorna med en smidig känsla av känsla alltid att visa en stark aura, vilket gör att figuren ser ganska smal ut.

Jag delar inte bara att ha på mig, utan hoppas också att hjälpa dig att etablera ditt inre estetiska system och andliga näringssystem.Om du är förvirrad kan du göra ett privat meddelande.

You May Also Like

More From Author