10 fantastiska fördelar med sport, vet du?

”Olika typer av träning hjälper till att förhindra osteoporos, tunnare ben, risk för sprickor och fallande frakturer relaterade till höft, ryggrad och handledsfrakturer.”När det gäller att förbättra balans och muskelstyrka kan Tai Chi också vara fördelaktigt.

Bland barn och ungdomar, ofta träning hjälper starka ben.

Motion hjälper vårt muskel åldrande

När människor går in i 40 eller 50 år har muskelkvalitet börjat minska.Muskelatrofi kan också uppstå på grund av hälsa, såsom ledvärk.Med åldersökningen är det viktigt att öka eller upprätthålla muskelkvaliteten genom styrketräning, inte bara för att det hjälper till att förbränna kalorier, utan också för att muskelkvalitet är avgörande för styrka och balans.

Mer träning betyder bättre sex

Ofta kan också förbättra ditt sexuella liv.”När en person väcks kommer blodet att översvämma till könsdelarna,” desto bättre är blodcirkulationen och desto mindre troligt den sexuella dysfunktionen.

Motion kan också förbättra känslor, förbättra förtroende och självkänsla, alla dessa förbättrade är dina och dina partners.

Sport kan stimulera det endokrina systemet och förbättra reproduktionsfunktionen.Det endokrina systemet består av gonader med hormoner i utsöndringskroppen;Nedersta raden: Det finns många sätt att främja ditt sexuella liv genom träning.

Motion hjälper oss somna som en bebis

Motion har kopplats till bättre sömn under lång tid.Andra studier har visat att träning kan förbättra sömnlöshet i sömn och känslor.Med tanke på tillräcklig sömn är det viktigt för fysisk hälsa, och träning är en lågkostnad, lätt att få lösning, vilket kan ge många andra hälsofördelar, och det finns inga risker eller biverkningar. .

Frekvent träning hjälper bättre matsmältning

Även om det kan finnas många skäl till förstoppning, kan brist på träning vara en viktig faktor.”Motion hjälper”, det förbättrar också många indirekta och gynnsamma faktorer, till exempel att öka vattensamarbetet och bättre kost.

Sport hjälper oss att hantera stress och minska risken för depression och ångest

Motion kan ge många känslomässiga fördelar.Tryck kan orsakas av högre nivåer av hormon kortisol, adrenalin och tormeal adrenalin.Sporten kommer att minska dessa hormoner och öka serumin, även känd som glada hormoner, vilket hjälper till att minska stress.Motion hjälper till att undertrycka depression och ångest.Dessutom, när ditt fysiska tillstånd är bra, är det lättare att hantera känslomässiga störningar vanligtvis relaterade till tryck.

Till och med en vecka med träning av intensitet per vecka kan hjälpa till att förhindra depression.Jag lärde mig att en studie övervakade sportnivån och depression och ångestsymtom hos 33 908 vuxna på 11 år och fann att till och med en liten mängd sport kan förhindra depression, oavsett personens ålder eller kön.

Motion minskar cancerrisken

”Ingen rörelse är relaterad till ökningen i risken för flera cancer, inklusive koloncancer och bröstcancer,” träning och minskning av risken för cancer, död i cancer och viss återfall av cancer. Kardiopulmonalt tillstånd, förbättring av hormonella förhållanden, bibehåller vikt och andra gynnsamma metaboliska effekter.

Sport minskar stroke risker

Det finns många bevis för att ofta träning kan hjälpa till att kontrollera vikten och kan minska blodtrycket, minska dåligt kolesterol, öka kolesterolet, öka insulinkänsligheten och öka möjligheten att fortsätta träningen -alla dessa är indikatorer för förbättring av hjärthälsa.Med tanke på att de två största riskfaktorerna för stroke är hypertoni och hjärtsjukdomar är det inte förvånande att regelbunden träning också kommer att bidra till att minska risken för stroke.

Vissa studier har visat att regelbunden träning kan minska risken för stroke med mer än 25%.

När vi tränar ser vår hud bättre

Motion kan påskynda blodflödet och därigenom förbättra huden -oxygen och näringsämnen som ska transporteras till hela kroppscellerna och avfall utsöndras.”Det här är som att rengöra huden från insidan.”

När du bär stress kan hudinflammation uppstå, så att lindra stress genom träning kan också hjälpa till att ta bort hudbrister.”När människor jämför huden på idrottare med goda fysiska förhållanden är det lätt att se detta när idrottarnas hud med hög stress och depression.”

You May Also Like

More From Author