Kan människor med diabetes inte äta ångade bullar?Doktorsdelning: Om du vill stabilisera blodsockret är du bäst att äta dessa fyra slags mat

Referenser:

[1] Li Jianrong.

[2] Lin Lijuan, Li Qiaoling.

[3] Lin Xia, Chen Shu Tian, ​​Wen Chenyuan .CNKI.

Yang Ping är en slaktare.Titta inte på honom som en dålig social personal.Emellertid kommer allas liv att möta vågor, och Yang Ping kan få diabetes på grund av några av hans dåliga vanor.

Från en normal kväll den 5 februari 2022 kände Yang Ping mycket törstig efter att ha återvänt till båset.Hustrun och honom tyckte att det var verksamheten med fläskbås för upptagen,Det är för trött, så ät mer än vanligt.

Men hans onormala ätstillstånd försvann inteOch vikten har minskat, och detta tillstånd varade i två eller tre månader utan att väcka uppmärksamheten från honom och hans fru.Fram till när han återvände till sin hemstad för att besöka sina föräldrar, sa hans mor varför han hade så mycket, men han var fortfarande så tunnVäsenHans ätvolym var två eller tre gånger hans far, som skrämde hans mor.

Jag var mycket angelägen om att dra honom till sjukhuset för undersökning.Yang Ping sa med en ångad bulle, ”Åh, oroa dig inte, kanske kan fläskballverksamheten vara mycket bra, så upptagen, så din son är tunn snabbt.” Mor har inget sätt att säga honom att ägna mer uppmärksamhet åt sin kropp.

Men när Yang Ping var på väg att köra tillbaka, plötsligt en oskärpa framför honomÄven om du tittar på saker inom en meter kan du fortfarande inte se tydligt.Ligger långsamt på ratten, det kan inte bromsas och ögonen börjar smärta lite smärta.Det är rätt.Lyckligtvis fann Yang Pings mamma i tid att skicka Yang Ping till sjukhuset.

Läkaren sa att Yang Ping ärDiabetes orsakad av suddig syn, hög blodsockerskada på näthinnan,leda tillDiabetiska näthinneskadorVäsenOch hans slumpmässiga blodsocker har nått24mmol/l,Om du kommer till sjukhuset lite senare kan du dyka uppSymtomen på keto -syraförgiftning kan vara farliga.

En av de akuta komplikationerna av diabetes är keto -syraförgiftningHögt blodsocker får överdriven ketonkropp att producera kroppen.De viktigaste symtomen på keto -syraförgiftning är:Dricka och polyuri -symtom på illamående, kräkningar och diabetes försämrasDet finns uppenbaraAvvattnaSymtom, svår syraförgiftning kommer att ha symtom som spolning, djup andning och till och med dyspné.Inte snabb behandling kan äventyra livet.

Yang Pings blodsocker är mycket högt och högt blodsocker fortsätter att skada motsvarande målorgan i kroppen.Det vetenskapliga namnet på diabetes i kinesisk medicin är:De viktigaste symtomen på törstiga sjukdomar är ”tre mer än en mindre.”.Drick mer urin, mer mat och viktminskning.Främst för att blodsockret hos diabetes inte är väl kontrollerat,Ät för mycket men metaboliserades av kroppen, och den absorberades inte, så att äta mer och dricka är mer tunt.

Du måste ha ätit för mycket ångad bulle, jag kallar dig att äta mindre, bara lyssna!”Yang Pings mamma kunde inte låta bli att klaga på kliniken. Läkaren skakade på huvudet efter att ha lyssnat,”Diabetes orsakas inte av ångade bullar, och personer med diabetes kan också äta ångade bullar.”

Orsaken till sjukdomen i diabetes är mycket komplicerad.De första släktingarna hänvisar till: föräldrar, barn och bröder och systrar till samma föräldrar.

You May Also Like

More From Author