Inventering av 8 specialmat i liaoyang, se till att du kan äta det åt gången ~

Liaoyang -regionen är rik på produkter och regionala egenskaper.

1. Samsung fårsoppa

Samsung fårsoppa är en ersättning för Samsung All Sheep Set Meal. Fårkotletter, autentisk fårsoppa, etc.

Lammet för matlagning är gjord av norra getter.Fårsoppformeln är bra, och ingredienserna är sofistikerade, vilket är den föredragna maten för sommarvärmning och kylning.

2. Tanghequan Fish Banket

Tanghe Fresh Fish Street är en gourmetgata som huvudsakligen driver Tanghe Fresh Fish.Efter noggrann bearbetning kan det göras till Tanghe hela fiskbanketten.Tanghe Fresh Fish är färsk och öm, färsk och färsk och är välkänd inom och utanför provinsen.

3. Lökcylinderugn

Onion Tank Furnace är en berömd specialkakor i Liaoyang, Liaoning -provinsen.Fyllningen är brungul, sidorna på den yttre huden är mjölkvit, bottenytan är rödbrun, utan brännande, skikten är tydliga, fyllningen är lös, det finns salt och peppar och grön lök, specifikationerna är snygga, Spiralformad, fyllningen är framträdande och smaken är unik.

4. Tornsocker

Tower Sugar är en av de historiska produkterna i Liaoyang.Tower Sugar har inte bara en speciell smak, utan dess utseende är också vacker.

5. Old Shitai Pastry

Liaoyangs Lao Shi Thai -bakverk härstammar från Qing -dynastin och är känd för att göra traditionella bakverk.

6. Lao Yang Head Roasted Chicken

Denna mat använder en liten dum kyckling med mer än fyra månader sedan. av de mer kända varumärkena i Liaoyang.

7. Liaoyang Big Fruit Hazel

Liaoyang da frukt hasselnötter är gyllene och vackra, med stor frukt, tunn hud, full av kärnor, hög hastighet av välvillighet, söt smak, bättre än europeisk hasselnötkvalitet.

Produkten har utmärkt inre kvalitet: mestadels näringsämnen som fett, protein, vitaminer och mineraler möter mestadels näringsindikatorer för högkvalitet stora frukthasselnötter. andra producerande områden.

8. Parfympäron torkad

Det torkade parfympäronet i Liaoyang, Liaoning -provinsen är en lång etablerad produkt.Denna typ av torkat päron är platt, som ett blad (som vallmoblad);

Enligt legenden har den en historia på fyra eller femhundra år.Produktionsprocessen inkluderar val av frukt, tvätt, skalning, grävning av kärnkraft, torkning och bildning.

You May Also Like

More From Author