V Att titta på finansiell rapport | Sanquan Foods nettovinst under första kvartalet sjönk med nästan 20 %

Zhongxin Jingwei, 25 april.Nettoresultatet som kan hänföras till aktieägarna i noterade företag är cirka 230 miljoner yuan, en minskning med 17,76% år -år;
Den första kvartalsrapporten visade också att i slutet av denna rapport var företagets monetära medel cirka 438 miljoner yuan, en minskning med 46,27%år -år. hanteringsprodukter.
Dessutom ökade företagets driftsflöde med 161,36%år -år.
Källa: Första kvartalsrapporten från 2024
Samtidigt släppte Sanquan Food en årsrapport på 2023, med rörelseresultatet på cirka 7.056 miljarder yuan, en minskning med 5,09%år -år; Minskningen med 6,55 %år -år;
Offentlig information visar att Sanquans huvudsakliga verksamhet är FoU, produktion och försäljning av snabba risprodukter, snabba frysna mat, kylprodukter och rumstemperaturprodukter.Huvudprodukterna är dumplings, dumplings, ris dumplings, nudlar och andra.
När det gäller aktiemarknader stängde Sanquan Food 0,16%den 25: e, med ett totalt marknadsvärde på 11,03 miljarder yuan.(Zhongxin Jingwei -app)
För mer spännande innehåll, var uppmärksam på den officiella Wechat -offentliga berättelsen om Zhongxin Jingwei (JWView).
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author