Brittiska medier: Junk Food är relaterat till cancer

Reference News Network rapporterade den 26 aprilEnligt den brittiska webbplatsen ”Daily Mail” som rapporterades den 18 april fann forskare att det fanns en koppling mellan skräpmat och cancer, eller orsaken till tumörövergång hos ungdomar kunde förklaras.
Det rapporteras att forskare tror att de har upptäckt en koppling mellan konsumtion av skräpmat och ökad cancerrisk.En studie i Singapore undersöker påverkan av acetorer på en cancerfast gen -acetorer är en förening som släpps när de sönderdelas godis och mat med hög fetthalt.Forskare upptäckte för första gången: Pattiodexaldehyd kan tillfälligt stänga förmågan hos bröstcancer 2 -genen (BRCA2) att förhindra cancerbildning och tillväxt.
I decennier har läkare vetat att konsumtion av skräppost och mat är relaterad till ökningen av cancerrisken.Åtminstone kan det förklara varför det finns så mycket cancer bland unga amerikanska ungdomar på ytan, särskilt kolon tumörer.
Forskare vid National University of Singapore har funnit att fler propylendelationer kommer att producera fler propylenexier när de äter skräp och mat, och pyruisidin kan hämma funktionen hos anti -cancergener som BRCA2.
Forskningsreporter, Awk Vencaraman, chef för Singapore National University Cancer Research Center, berättade ”Dagens medicinska nyheter”: ”BRCA2 -protein förstördes och minskade sitt innehåll i celler. Denna påverkan är tillfälligt tillfälligt, men den kan hålla tillräckligt för att undertrycka Anti -cancerfunktionen för BRCA2
Är det därför den mystiska ökningen av förekomsten av koloncancer hos ungdomar?Forskningsrapporten nämnde specifikt tarmbakterier relaterade till bearbetning av mat och brist på kostfiber.Forskare säger att de kanske har ett steg närmare att förstå den mystiska ökningen av förekomsten av koloncancer hos ungdomar.Han påpekade att upprepad exponering för risker, särskilt genom att äta mat och rött kött, kommer att öka mängden skada på gener såsom BRCA2.
Forskningsteamet undersöker påverkan av acetorer på den ärvda BRCA2 -genen, som är mer benägna att drabbas av cancer.
Dr. Wentaraman sa: ”Det finns tillräckliga bevis för att vissa människor har en högre risk för bröst, äggstock, bukspottkörtel eller andra cancerformer eftersom de har ärvt den defekta cancerproof genen BRCA2 från sina föräldrar. Vi har nyligen varit nyligen. Vi nyligen. Nyligen har varit studier har funnit att påverkan av kroppsceller från dessa människor är särskilt känsliga för propyonedehyd. En tidig varningssignal om cancer. ”
Dessutom påpekade Vencaraman också att acetetaldehydinnehållet hos patienter med diabetes vanligtvis är högt.
Forskningsteamet påminde emellertid om att eftersom den relevanta forskningen bedrivs i celler, inte människokroppen, behövs fortfarande ytterligare forskning.(Compilation/Zheng Guoyi)
Rapport/feedback

You May Also Like

More From Author