Publicerad av The Angel Official Webbplats för Times: Gå med i Training Bureau of the State General Administration of Sports för att hjälpa idrottare att förbereda sig för Paris Olympic Games

Vid tillfället av Olympic Games 2024 släpptes Times Angel officiella webbplats: och gick med i National Sports Bureau Training Bureau igen och höll ”Champions Smile Times Angels Assist Champions Smile” från 14 till 15 april. Teamet av äldre läkare från ett antal professionella kliniker ger en omfattande muntlig hälsokontroll och tjänst för landslagets idrottare i den kinesiska bosatta utbildningsbyrån för att säkerställa att idrottare utmanar de kommande internationella tävlingarna i bästa stat.

Zhou Qiurui, biträdande direktör för utbildningsbyrån för den statliga allmänna administrationen av idrott, sa: ”Jämfört med vissa europeiska och amerikanska länder, saknar de flesta av våra inhemska idrottare relativt skydd av tänder. Särskilt idrottare är upptagna med att träna dagligen, Och de kommer oundvikligen att försumma oral hälsohantering. och korrigering av tänderna, så att idrottare får dem att skratta mer säkra på världen. ”

Sedan 2017 har Times Angel kontinuerligt samarbetat med utbildningsbyrån för den statliga allmänna administrationen av idrott för att ge landslagets idrottare orala förberedelser garanti, inklusive ortodonti, omfattande muntlig undersökning och muntlig hälsovård.I långsiktigt samarbete har Times Angel tillhandahållit kontinuerlig oral hälsogaranti för mer än 400 landslagets idrottare och coachningslag och blivit ett starkt stöd för sina viktiga tävlingar.

Med Paris -olympiska spelen och många internationella evenemang är idrottare i högintensiv spänningsträning. Idrottare, hjälp dem att använda sina bästa kroppar med sin bästa kroppsstatus och självsäkra leenden välkomnar den olympiska utmaningen.

Aktiviteten de senaste två dagarna, de deltagande lagen inkluderar simningsteam i träningsbyrån, dykningsteam, gymnastik, badminton -team etc. samt vissa tränare och personal.Förutom att tillhandahålla omfattande muntliga hälsorundersökningar besökte teamet i Angels of Times också den statliga allmänna administrationen av idrott för att uppleva utvecklingen av kinesiska sporter och utbildningen för landslagets idrottare.

Efter att ha besökt, beklagade vissa läkare: ”Idrottare har vanligtvis mycket hård träning och tävlingar. Änglarna har åtagit sig att ge idrottare logistisk oral garanti. Vi måste ta väl hand om idrottarens orala hälsa.”

Genom denna muntliga undersökning uttryckte många idrottare ytterligare medvetenhet om vikten av muntligt skydd och föreslog behoven av uppföljningsundersökning eller behandling.

Dessutom gav The Times Angel och partner för den muntliga institutionen över hela landet landslagets idrottare 300 gånger Angel’s Orthodontics specialiserade serie av produkttvättpåsar och 600 orala hälsoklärskort.

Som det ledande osynliga korrigeringsmärket fortsatte The Angels of the Times att djupt odla digitala ortodonti, vilket ger produkter högkvalitet, teknik och tjänster till läkare och patienter runt om i världen. Runt om i världen.

I framtiden kommer Times Angels att fortsätta att förena utbildningsbyrån för den statliga allmänna administrationen av idrott för att ge idrottare omfattande och högkvalitativa orala hälsovårdstjänster, hjälpa dem att visa sin bästa status i de olympiska spelen och skriva det lysande kapitlet i Kinesiska sporter med ”Champions Smile”.

Friskrivning: Shaanxi Online Publicering av denna reklaminformation är bara informationsutbyte.Reklaminformationen representerar bara råd från annonsen och representerar inte synvinkeln för Shaanxi.

You May Also Like

More From Author